WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Gouda


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Uw wilt u huis verkopen in Gouda zonder gedoe en het liefst een beetje vlot? Een huis verkopen is vaak een zenuwslopend traject en duurt vaak langer dan u van tevoren bedacht heeft. Wij van Woningbieder denken dat het anders kan en bieden een uniek concept dat u weinig tijd en moeite kost en waarbij uw huis binnen een mum van tijd is verkocht. Zo houdt u uw vrije uren over voor de leuke dingen van het leven.

Waar het bij een makelaar gemiddeld negen maanden duurt voordat u uw huis verkoopt, verkoopt u uw huis bij Woningbieder binnen enkele dagen. Door het invullen van uw postcode, emailadres en telefoonnummer op het formulier, ontvangt u binnen 24 uur gratis en geheel vrijblijvend een bod.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. We staan dan ook voor helderde communicatie en geven u de aandacht die u wenst. U krijgt bij Woningbieder een vast contactpersoon die u begeleidt tijdens het proces en ook buiten kantooruren bereikbaar is. Onze dienstverlening stopt niet bij de overdracht, ook na de verkoop kunt u met uw vragen bij ons terecht.

Bij het uitbrengen van een bod geven we een duidelijke onderbouwing van de prijs waarvoor we uw huis kunnen kopen. Het bod dat we doen is altijd competitief en in lijn met de markt.

We nemen al het werk rondom verkoop uit handen en u bent bij Woningbieder geen kosten kwijt aan makelaar of notaris. Met Woningbieder is uw huis stress-vrij, snel verkocht en tegen een goede prijs verkocht.

Snel huis verkopen in Gouda

Snel uw huis verkopen in Gouda? Dan doet u er goed aan om een aanvraag te doen via onze website. Het doen van een aanvraag is in enkele klikken gedaan en verplicht u tot niets.

Een nieuwe woondroom, plannen voor emigratie, scheiding of geld dat vast zit in de woning. In deze gevallen is vaak haast geboden om het huis te verkopen. Wat de reden ook is dat u uw huis wilt verkopen, het team van Woningbieder staat klaar wanneer u uw huis wilt verkopen. U geeft aan wanneer u het vertrouwen heeft om de woning te verkopen en bent niet afhankelijk van koper die zijn oog op uw huis heeft laten vallen.

Voordelen huis snel verkopen

  • Persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning
  • Gratis en vrijblijvend een bod
  • Achterstallig onderhoud geen probleem
  • Geen kosten voor makelaar of notaris
  • Ontvang het bedrag netto op uw rekening
  • Huis gegarandeerd verkocht

Een huis verkopen via de makelaar kan een intensief traject zijn. U dient uw huis voor iedere bezichtiging netjes te maken en vreemde mensen te ontvangen in uw woning.

Woningbieder pakt het anders aan waarbij we telefonisch of per mail een bod doen op uw huis. Gaat u hiermee akkoord dan kunt u uw woning binnen enkele dagen verkopen. U heeft hierbij geen kosten en het huis is gegarandeerd verkocht. Uw huis snel verkopen hoeft niet moeilijk te zijn.

Wonen in Gouda

Gouda is dé woonstad bij uitstek gelegen in het groen hart. Gouda ligt centraal ten opzichte van Rotterdam, Den Haag en Utrecht en is nog betaalbaar ook. De stad staat weliswaar, net als Alkmaar, bekend om zijn kaas maar om in Gouda te wonen hoef je geen kaas te lusten. Gouda heeft een middeleeuwse binnenstad en een mooi historisch centrum. Het stadhuis is er een uit een sprookje en de stad kent een historie van oude ambachten. Het is er sfeervol en er is altijd wat te doen. Door de cafeetjes, eettentjes en terrassen bruist Gouda als geen ander.

Gouda is een stad gelegen in de provincie Zuid-Holland en is in inwonertal de 48ste gemeente van Nederland. De gemeente telt bijna 72.000 inwoners en ligt bij de samenvloeiing van de rivieren Hollandse Ijssel en Gouwe. In de middeleeuwen groeide de stad uit tot een belangrijk handelsknooppunt mede dankzij de binnenvaart.

De stad heeft zich opengesteld voor vernieuwing en er is ruimte voor ontwikkeling. Het moderne stadse leven heeft zijn dorpse karakter uit een ver verleden weten te behouden. Gouda gaat mee met zijn tijd én is een plaats met eerbied voor het verleden.

In de stad waar u woont en werkt moet het vooral plezierig zijn; tijdens werk of in de vrije tijd. Of u bedrijvigheid zoekt of de verstilde natuur, Gouda biedt het allemaal. Gouda is een plek waar mensen van verschillende achtergronden en culturen samenkomen en er hun thuis hebben gemaakt.

Woont u in Gouda en wilt u uw woning verkopen? Wacht dan niet en doe gratis en vrijblijvend een aanvraag via onze website zodat ook u vlot en zonder gedoe uw huis verkoopt.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.