WhatsApp voor een gratis bod

Over ons

Wie zijn wij?

Bij Woningbieder verkoopt u snel uw huis tegen een marktconforme prijs. Wij houden ons bezig met het herontwikkelen van panden en het investeren in beleggingspanden. Wilt u snel uw huis verkopen dan biedt Woningbieder uitkomst.

persoonlijk

Persoonlijk

Persoonlijk contact en binnen een dag antwoord. Onze medewerkers doen geheel gratis en vrijblijvend een bod en bieden ondersteuning waar nodig.

eerlijk

Eerlijk

Afspraak is bij ons afspraak welke altijd keurig en op tijd worden nagekomen. Geen verborgen of bijkomende kosten.

daadkrachtig

Daadkrachtig

We zijn in staat om zonder voorbehoud uw woning op te kopen. Hierdoor heeft u gegarandeerde zekerheid over de verkoop en betaling van uw woning.

“Door u op een juiste manier te infomeren werken we toe naar een punt waarbij beide partijen optimaal tevreden zijn. Een juiste ondersteuning en bijbehorende flexibiliteit zien we als een van onze kerntaken“

CTO Woningbieder
Roderik Emmerink
CTO Woningbieder

Waar we voor staan

Woningbieder onderscheidt zich door de daadkrachtige en correcte manier van zaken doen. Ons team van medewerkers is discreet en repecteert uw pivacy. We hebben bertrouwbaarheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Met een juiste begeleiding en goede communcatie kunt u uw woning zorgeloos en tegen de hoogst haalbare prijs verkopen.

  • Professioneel en betrouwbaar
  • Slagvaardig en meedenkend
  • Discreet en vertrouwd
Timeline geschiedenis 2011 Start Relovest 2012 Start Woningbieder.nl 2014 Start Woningbieder.com 2016 270 huizen gekocht

Van de start tot nu

Woningbieder is een gerenommeerde investeringsmaatschappij bestaande uit een ervaren team van specialisten dat voor u klaar staat. Wij proberen zorg te dragen voor een optimale begeleiding en ondersteuning van de verkoper, zonder de belangen van alle betrokkenen uit het oog te verliezen. Sinds de start hebben wij 270 mensen uit de brand geholpen.

Wereldwijde partner

Een consortium van beleggers stelt Woningbieder in staat om snel tot aankoop van uw woning over te kunnen gaan. Wij bieden een reële prijs welke vaak hoger ligt dan andere huizen opkopers. Woningbieder is hiertoe in staat omdat de omloopsnelheid hoger ligt dan bij andere aanbieders. Bij verkoop nemen we alle kosten over en ontvangt u het afgesproken bedrag netto op uw rekening zodat u zich met een gerust hart kunt richten op de toekomst.

wereldkaart

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.