WhatsApp voor een gratis bod

Woning verkopen Amsterdam


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

U woont sinds enige jaren in eenzelfde woning in Amsterdam en u vindt dat het tijd wordt voor een nieuwe woning?

Om een nieuwe woning te kunnen kopen dient u in veel gevallen de oude woning eerst te verkopen. Wij kunnen u helpen snel uw huis te verkopen in Amsterdam.

U kunt uw woning verkopen via een makelaar. Wanneer u uw woning vlot en zonder gedoe wilt verkopen kunt u ook overwegen om de woning aan Woningbieder te verkopen. Vaak bespaart u hiermee tijd en geld. 
 

Snel huis verkopen in Amsterdam

Misschien heeft u al een volgend huis op het oog en wilt u dubbele woonlasten voorkomen. U kunt door onzekerheid van het oude huis geen bod uitbrengen op de nieuwe woning en vist zo meer dan eens achter het net.  

Uw huis verkopen door scheiding, plannen voor emigratie of een nieuwe woondroom zijn een van de vele redenen waardoor u snel uw huis wilt verkopen. Snel huis verkopen in Amsterdam? Lees dan gauw verder want misschien biedt Woningbieder ook voor u de oplossing.

Bij Woningbieder geloven we in een sterk vereenvoudigde manier van het verkopen van een woning waarbij ú de controle heeft en tijdens het proces geen stress ervaart.                             

Wanneer u uw huis of appartement wilt verkopen wilt u een realistische waarde van de woning. We bieden een geheel kosteloze waardebepaling zonder enige verplichting. Het geeft rust wanneer u weet waar u aan toe bent bij verkoop uw huis. 

U verkoopt de woning aan Woningbieder wanneer u hier aan toe bent en u bent niet afhankelijk van anderen. Wanneer u akkoord gaat met ons bod is de woning gegarandeerd verkocht. Zo houdt u de controle en kunt u met zekerheid naar de toekomst kijken. 

Een bijkomend voordeel is dat u de woning niet elke keer hoeft schoon te maken en op te ruimen om het er representatief uit te laten zien voor geïnteresseerden in de woning. De eindeloze bezichtingen behoren bij Woningbieder tot de verleden tijd. 

Onze medewerkers zijn in staat u te ondersteunen tijdens het gehele proces. Bij de verkoop van een woning of appartement komt veel kijken. Het is dan fijn om te weten dat een team van experts klaarstaat om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u een hoop zorgen uit handen nemen en u veel kostbare tijd besparen. Voor een snelle verkoop van uw woning in Amsterdam kunt u een aanvraag doen via onze website. Dit is geheel kosteloos en verplicht u tot niets. 

Verkoop woning in Amsterdam

De meeste woningen worden verkocht met de hulp van een makelaar. Een makelaar maakt een inschatting van de waarde van de woning en helpt u met het aanprijzen hiervan. Een makelaar is echter niet gratis. Bovendien duurt de verkoop van een woning gemiddeld enkele maanden wat gepaard gaat met onzekerheid. Een woning verkopen in Amsterdam kan tegenwoordig gelukkig ook op een andere manier.

Woningbieder biedt een uniek concept zodat de verkoop van uw woning in Amsterdam vlot en zonder gedoe verloopt.

Het probleem bij verkoop van een woning via een makelaar kan zijn dat het aanbod in Amsterdam groter is dan de vraag en u moeite heeft om uw woning eruit te laten springen. U dient uw woning goed onder de aandacht te brengen om op de aandacht van geïnteresseerden te kunnen rekenen.

Ook kan het voorkomen dat uw woning achterstallig onderhoud heeft waar de potentiele koper niet doorheen kijkt. Het “te koop bord” hangt voor een lange tijd aan de gevel zonder dat dit enig resultaat oplevert. Vaak zien we hier een werking van uitgaan die de snelheid van verkoop niet ten goede komt.

Woningbieder is een huis opkoper in Amsterdam waardoor u uw woning in sommige gevallen binnen 24 uur kunt verkopen. Wij kopen huizen op in perfecte staat en zijn niet terughoudend als het aankomt op een huis in achterstallige staat.

Huis verkopen Amsterdam West

Huis verkopen in Amsterdam West? Wanneer u besluit om uw huis of appartement te verkopen komt er veel op u af. U bent niet de enige in Amsterdam die zijn huis te koop zet.

Overal in Amsterdam West hangen de bordjes ‘te koop’ aan de gevels. Hoe verkoopt u dan toch vlot uw woning voor een goede verkoopprijs? Het antwoord: door inschakeling van Woningbieder. U wilt immers flexibel zijn in uw zoektocht naar uw volgende woning.

Bij ons verkoopt u uw huis direct aan Woningbieder. Hierdoor kunt u uw huis binnen enkele dagen en zonder gedoe verkopen voor een marktconforme prijs. U heeft hierbij de zekerheid die u nodig heeft in uw zoektocht naar een volgende woning.

Wonen in Amsterdam Oud West is heerlijk. Van het groene, hippe Oud-West, de Baarsjes en Bos & Lommer wat onder Amsterdammers steeds populairder wordt, tot de culturele Westerparkbuurt. Amsterdam-West typeert zich door rustige, fraaie woonbuurten en af en toe een drukke, gezellige winkelstraat.

Wonen in Amsterdam West is happening, de plek in Amsterdam waar het allemaal gebeurt. Maar ook kinderen hebben er de ruimte om te spelen. Veel stoepen zijn breed en op elke straathoek is wel een speeltuin te vinden. En kunnen de kids nog naar Het Woeste Westen, Het Landje of de Natureluur om flink vies te worden.

Oud-West kenmerkt zich als een levendige om de hoek van de binnenstad of centrum. Op dit moment wonen er 175 verschillende nationaliteiten in Amsterdam Oud-West, het is dus een zeer diverse buurt. De toeristen weten dit stadsdeel nog nauwelijks te vinden waardoor het dorpse karakter van Amsterdam West behouden blijft. Er is altijd wel iemand in voor een praatje.

Huis verkopen Amsterdam Oost

Uw huis in Amsterdam Oost verkoopt u snel en slim met Woningbieder. Uw huis verkopen in Amsterdam Oost was nog nooit zo makkelijk. Woningbieder is een innovatieve dienst in de woningmarkt en onderscheidt zich van verkoop via een makelaar.

Via de website doet u een aanvraag. Binnen een dag neemt een van onze medewerkers contact op en brengt een indicatief bod uit. Vervolgens kunt u uw woning binnen enkele dagen zonder financieringsvoorbehoud verkopen.

Amsterdam-Oost is van oudsher multicultureel en staat bekend om de brede straten met 19e-eeuwse gebouwen. In dit deel van Amsterdam is net als in West veel groen te vinden en het heeft een hoog aantal culturele bezienswaardigheden.

Er is hier volop keuze op het gebied van shoppen, eten uitgaan. Het aanbod in Amsterdam Oost varieert van cafés en creatieve broedplaatsen, traditionele Marokkaanse bakkerijen, Surinaamse supermarktjes tot leuke lunchrooms. Het prachtige Oosterpark en het majestueuze Tropenmuseum mag Amsterdam Oost tot een van de mooiste bezienswaardigheden rekenen.

Huis verkopen Amsterdam Noord

Amsterdam-Noord; sommige mensen vinden het er fantastisch, andere wat minder. De laatste categorie wellicht omdat dit deel van Amsterdam bij velen (nog) onbekend is en gescheiden door het IJ. Dit zal echter niet lang meer duren. Het stadsdeel Amsterdam Noord ontwikkelt zich in rap tempo en ook wonen wordt er plezieriger. Wanneer de Noord-Zuid lijn straks in gebruik wordt genomen is de rest van Amsterdam nog beter bereikbaar.

Amsterdam Noord is respectievelijk beter betaalbaar dan vele andere delen van Amsterdam. Een aantal delen van Amsterdam Noord springen eruit.

VAN DER PEKBUURT

Aan de overkant van het IJ vind je de Pekbuurt met een rustig dorps karakter. Er zijn hier meerdere speelpleintjes te vinden en op maar liefst drie dagen per week kan je er je op de welbekende Pekmarkt je ogen uitkijken. In de Pekbuurt vind je veel leuke jaren twintig woningen. De laatste jaren herrijzen hier enkele nieuwbouwprojecten.

NOORDELIJKE IJ-OEVER

De afgelopen jaren is het gebied recht tegenover het Centraal Station getransformeerd naar “hotspot”. Dit deel heeft zijn industriële look weten te behouden mede doordat de voormalige scheepswerf NDSM in het midden van de wijk staat. Er komen steeds meer leuke café’s en restaurants bij. Samen met het architectonisch hoogstaand EYE Film museum verveel je hier geen minuut.

NIEUWENDAM

Ook in Nieuwendam is het dorps wonen. De wijk is gelegen in het Oostelijk deel van Amsterdam. Hier vind je authentieke houten huizen en klokgevels waar je vroeger de kapiteins van de schepen kon vinden. Aan de zuidkant van de wijk vind je de Nieuwendammerdijk. De Nieuwerdijk grenst aan het oudste stadsbos van de gemeente Amsterdam, het Vliegenbos. Ook voor de shopaholics is er wat te doen. Shoppen kan namelijk in de naastgelegen wijk Buikslotermeer. Hier vind je het winkelcentrum met winkels als de H&M, Media Markt en Rituals.

Huis verkopen Amsterdam Zuid

Uw huis verkopen in Amsterdam Zuid? Woningbieder biedt een uniek concept waarbij u vlot en moeiteloos uw woning verkoopt. U bent niet afhankelijk van een particuliere koper en diens financieringsvoorbehoud waardoor u binnen enkele dagen uw huis mét zekerheid verkoopt. Bij ons verkoopt u uw huis bovendien tegen een goede prijs.  

Amsterdam-Zuid staat toch wel bekend om deftig en chicque. Dat is ook niet zo gek. Bewoners van Amsterdam zuid noemen het vooral prettig. Het nette wonen is ook wel te zien aan de huizen en het bijbehorende prijsniveau. Er is veel groen, er wonen veel twee verdieners en gezinnen. Wonen in Amsterdam Zuid met het mooie Vondelpark of Museumplein. Wie wil dat nou niet?

In het drukkere deel van zuid “de Pijp” is er volop plek wat voor jongeren, studenten en creatieven. Voor ieder wat wils  zou je zeggen. In Amsterdam Zuid hebben alle buurten  hun eigen winkelgebieden. In de Pijp zijn de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat met ertussen de Albert Cuypmarkt en de Ceintuurbaan.

Grenzend aan het Vondelpark loopt de PC Hooftstraat met misschien wel de meest chique winkels van Nederland. Daar paraderen de rich & famous door de winkelstraat. In Oud-Zuid loopt verder de Beethovenstraat waar vooral de lokale bewoners shoppen.

Verder bestaan Amsterdam Zuid uit de volgende buurten. Apollobuurt, het Museumkwartier, Hoofddorppleinbuurt, r, Duivelseiland, Diamantbuurt, Oud Zuid, Prinses Irenebuurt, de Zuidas, Rivierenbuurt, Schinkelbuurt, Stadionbuurt en het Willemspark.

In Amsterdam snel huis verkopen tips

We willen graag met u wat tips bespreken voor de snelle verkoop van uw woning in Amsterdam. We bespreken tips die we u kunnen geven wanneer u de woning via een makelaar verkoopt. Hiermee is het vaak nodig om sneller de woning te verkopen.

Stel u zelf de vraag; wat kunt u aan de woning verbeteren of veranderen waardoor dit beter oogt. De ligging heeft u helaas geen invloed op. Op de meeste andere zaken kunt wel een positieve invloed uitoefenen. U kunt een selectie maken van de zaken die u aan wilt pakken voor een snelle verkoop van de woning. Ons advies is om alles te doen en het huis zo goed mogelijk verkoop klaar te maken.

De basis ligt in de wetenschap dat mensen vaak op zoek zijn naar een woning die geschikt is om gelijk te bewonen. U kunt er door deze tip voor zorgen dat de woning er pico bello bij staat. Een lekkage of achterstallig onderhoud in de woning is vaak uit den boze. Voor de potentiele koper kunt u vaak een aantal zaken oplossen waardoor u deze niet gelijk afschrikt.

Klein en groot onderhoud

Werk alle ergernissen weg en zorg dat het gedaan is. Een losliggende plint of lekkende kraan geeft geen goede eerste indruk van de woning en u kunt dit vaak eenvoudig verhelpen. Ook het probleem van een krakende deur of gebarsten lichtschakelaar is in een mum van tijd verholpen. Wanneer uw woning wilt verkopen in Amsterdam doet u er goed aan deze zaken op te lossen.

Ook wat groot onderhoud kunt u maar beter de obstakels wegnemen. Voorbeelden hiervan zijn buitenschilderwerk, kapotte riolering of lekkende dakgoten. De geïnteresseerde in uw woning zal dit afschrikken waardoor hij geen interesse meer zal hebben. Hij zal een huis kopen dat beter onderhouden is.

De huizenmarkt en de verkoop van het huis is laatste jaren flink veranderd. Voor ieder huis was er wel een gegadigde. Nu lijkt er minder aanbod te zijn dan er vraag is naar huizen. Dit stelt kopers in staat om veel huizen te vergelijken. Daar komt bij dat de potentiele koper mondiger is geworden en precies weet wat hij of zij wil. Aan Woningbieder kunt u overigens ook uw woning met achterstallig onderhoud verkopen.

Verkopen op internet

Wanneer u uw huis wilt verkopen op internet (Funda) zal u enige voorbereiding moeten treffen. Het is taak om op te vallen waardoor een goede presentatie vereist is.

De verkoopstyling speelt hierin een belangrijke rol. De volgende zaken heeft u hiervoor nodig om snel uw Amsterdamse huis te verkopen.

  • Goede foto’s
  • Wellicht een video
  • Een plattegrond
  • Een juiste beschrijving

Bezichtigingen

Van een bezichtiging van uw huis hangt veel af. De geïnteresseerde kan door de bezichtiging van de woning nog enthousiaster worden of direct afhaken. Vaak zit er een beetje tussenin.

Vaak bakken mensen koekjes om de zintuigen te prikkelen. Het is belangrijk dat het huis er picobello uitziet. Dit resultaat kan dus zeker beïnvloed worden.

Het is belangrijk om zoveel mogelijk ruimte in uw huis te maken. Kopers maken vaak de afweging ruimte versus geld dat ervoor nodig is. Overbodige spullen aan de kant en een grondig opgeruimde woning als resultaat.

Stofzuigen en stof afnemen zijn een must. Vergeet daarbij ook de plafonds niet. Maak de ramen schonen zowel vanbinnen als van buiten.

Ook de badkamer(s) en toiletten moet u met de poetsdoek overheen. Bruine sporen en een stinkend toilet werken niet in uw voordeel. U kunt zelfs overwegen om een nieuwe toiletpot te plaatsen.

Zorg dat uw algehele huis fris ruikt. Een tip daarbij is om bloemen neer te zetten in een schone vaas of vers fruit in een fruitmand.

Ontvang de kopers vriendelijk en hartelijk en biedt hen misschien iets te drinken aan. Een persoonlijk verhaal over het huis kan vaak helpen met snel uw huis te verkopen in Amsterdam.

Wanneer u bovenstaande veel werk lijkt kunt u kijken of u uw woning misschien kunt verkopen aan Woningbieder. Het kost u niks en kost misschien een minuut van uw tijd.

Over wonen in Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en tevens een schitterende stad waar mensen met veel plezier wonen. Dit is voor u wanneer uw woning snel wilt verkopen positief, want uw appartement, studio, bedrijfspand of huis verkopen in Amsterdam gaat mede daardoor ongetwijfeld lukken.

De stad Amsterdam wordt ook wel Mokum genoemd en ligt in de provincie Noord Holland. Het staat wereldwijd bekend om de grachten en hoge mate van tolerantie.

Amsterdam telt 840.000 inwoners en dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13de eeuw aangelegde dam in de Amstel. De stad Amsterdam groeide in de Gouden Eeuw uit tot een epicentrum en een van de belangrijkste havensteden/handelssteden van de wereld. En nog is het wereldwijd een belangrijke speler op het gebied van handel en innovatie. Wonen in Amsterdam is ook erg in trek.

Snel en met zekerheid uw huis verkopen in Amsterdam? Neem vrijblijvend contact met ons team en kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.