WhatsApp voor een gratis bod

Bedrijfspand verkopen Amsterdam


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

U wilt uw bedrijfspand in Amsterdam verkopen? Wanneer u uw Amsterdamse bedrijfsruimte of bedrijfspand wilt verkopen bent u bij Woningbieder aan het goede adres. Uw bedrijfspand verkopen doet u heel eenvoudig via het unieke concept dat wij bieden. In tegenstelling tot het verkopen van een bedrijfsruimte via een makelaar geeft ú aan wanneer u tot koop over wilt gaan. U hoeft niet maandenlang te wachten op een koper en heeft vaak binnen enkele dagen uw bedrijfspand in Amsterdam verkocht. Tevens spaart u duizenden euro’s uit omdat u geen kosten kwijt bent aan makelaar of notaris.

Via onze website doet u een aanvraag waarna wij binnen 24 uur telefonisch of per mail contact opnemen. Een aanvraag is vrijblijvend en geheel kosteloos. Wij brengen vervolgens een eerste bieding uit. Wordt u hier blij van dan kunnen we binnen enkele dagen tot een koopovereenkomst komen.

Wij kopen uw winkel, bedrijfsruimte of andere commerciële vastgoedobjecten in Amsterdam en andere steden in Nederland. Wij bieden ten alle tijden een reële prijs en zorgen voor een vlotte afhandeling.

Onder bedrijfsruimte (ook wel bedrijfspand of bedrijfsobject genoemd) valt een kantoor of winkel. Een bedrijfsruimte wordt echter vaak breder getrokken: ook een creatieve ruimte, een atelierruimte en of werkruimte voor lichte en zware industrie vallen hieronder. Woningbieder is minder geïnteresseerd in bedrijfspanden in een gebied dat zware industrie toestaat.

Bedrijfsruimte verkopen zonder makelaar

Uw bedrijfspand verkopen zonder bedrijfsmakelaar kan u veel geld schelen. Voor u is het van belang dat u zo snel mogelijk een koper vindt voor uw bedrijfspand. Wij van Woningbieder kunnen u hierbij helpen. Bij ons betaalt u geen onnodige kosten voor de makelaar en heeft u vrijwel gelijk zekerheid. U doet zelf de bezichtiging en verkoopt het pand direct aan ons.

U heeft geen zin om veel tijd bezig te zijn met de verkoop van het bedrijfspand en u wilt graag geld besparen, dan kunt u eens nadenken om via onze website een aanvraag te doen. Het verplicht u tot niets en het is geheel kosteloos.

Onze voordelen:

  • Altijd een goed prijs voor de bedrijfsruimte
  • Een team dat voor u klaar staat
  • Wij behandelingen de aanvragen vertrouwelijk
  • Geen kosten aan makelaar of notaris
  • Vlotte afhandeling verkoop bedrijfspand

Wij kopen allerlei bedrijfspanden zoals winkelruimtes, showrooms, opslagruimtes, (kleine) kantoren, loodsen, horecapanden, bedrijfspanden en beleggingspanden. Kortom, voor ieder type Amsterdamse bedrijfsruimte kunt u bij ons terecht. Voor een efficiënte transactie bent u bij Woningbieder aan het juiste adres.

Snel bedrijfsruimte in Amsterdam verkopen

Bij Woningbieder heeft u geen lang verkoopproces en kunt u uw pand direct aan ons verkopen. Wanneer u in een situatie zit waarbij snel uw bedrijfspand verkopen gewenst is kunnen wij u helpen door snel uw pand te kopen en zekerheid te bieden. Woningbieder biedt u als enige in Nederland de mogelijkheid om uw bedrijfspand snel en tegen een gegarandeerd bedrag te verkopen.

Amsterdam bedrijfspand

Al honderden jaren staat Amsterdam wereldwijd bekend om haar ondernemerschap. De herinnering aan dit gracieuze verleden staat over de hele binnenstad nog overeind; de grachtengordel met de Keizersgracht, Prinsengracht, Herengracht en de Singel is zelfs werelderfgoed.

Amsterdam drijft sinds de tijd van de VOC over de hele wereld handel, een bedrijfspand of bedrijfsruimte speelt voor veel ondernemers een centrale rol. Ook zijn daar nieuwe kantoren bijgekomen. Te denken aan de vele kantoren op de Zuidas. Maar ook voor kleinere ondernemingen is er in Amsterdam plaats.

Amsterdam staat bol van het ondernemerschap. De internationale aantrekkingskracht zorgt ervoor dat jaarlijks vele miljoenen mensen naar de stad komen om zich te goed te doen aan de culturele attracties en de bijzondere winkels (tip: Negen Straates) die de stad rijk is.

Dit wordt makkelijker gemaakt door de goede aanvoer van toeristen, klanten en goederen door respectievelijk het vliegtuig (Schiphol), trein, de auto en de boot vanuit het Verenigd Koninkrijk. De bereikbaarheid van de stad wordt op een constant hoog peil gehouden, en waar nodig verbetert door projecten als de Noord-Zuidlijn. Wanneer de werkzaamheden zijn uitgevoerd is er een belangrijke verbinding tussen Noord en Zuid.

Ook efficiënt uw bedrijfspand in Amsterdam verkopen? Wacht niet en doe een aanvraag zodat onze medewerkers ook u kunnen helpen. Een aanvraag verplicht u tot niets en is bovendien geheel kosteloos.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.