WhatsApp voor een gratis bod

Beleggingspand verkopen


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Misschien wilt u een beleggingspand verkopen of verhuurd onroerend goed verkopen en u wilt dit vlot afhandelen met honderd procent zekerheid. Wellicht heeft u een andere belegging op het oog en u zou hiervoor over voldoende liquide middelen willen beschikken om hierin de investeren. Het kan ook zijn dat door iemands overlijden u met successierecht te maken heeft of een nagelaten beleggingspand. Een andere reden kan zijn dat u uw beleggingspand niet meer kunt onderhouden omdat uw leeftijd dit niet meer toelaat.

Een echtscheidingsprocedure kan ook tot gevolg hebben dat u uw beleggingspand wilt verkopen. Of u gaat emigreren naar een warm land en uw wil geen omkijken meer hebben naar uw verhuurd onroerend goed. Wat de reden ook moge zijn, Woningbieder biedt een unieke formule waarbij u vandaag nog in de mogelijkheid bent uw beleggingspand te verkopen. Zonder hierbij kosten te hebben voor makelaar of notaris.

Een makelaar kost u veel geld door de makelaarscourtage van 1,5 tot 2,0 procent. Zeker wanneer uw beleggingspand een hoge waarde heeft kan dit aardig oplopen.

U wilt daarnaast snel verkopen en bent hierdoor niet gebaat bij de diensten van een makelaar. Een makelaar kan u namelijk in geen geval garanderen dat uw beleggingspand binnen een gestelde termijn is verkocht. De snelste manier om uw huis te verkopen is om dit te verkopen via Woningbieder.

Omdat er geen sprake is van bemiddeling, wij kopen namelijk uw beleggingspand direct op, hoeft u geen courtagekosten te betalen. Naast het feit dat u door verkoop aan Woningbieder enkele duizenden euro’s bespaart aan makelaar en notariskosten, heeft u aan Woningbieder een betrouwbare partij die bovendien discreet handelt. U krijgt het nettobedrag wat uw beleggingspand waard is direct op uw rekening gestort.  

Snel beleggingspand verkopen

Bij de verkoop van een beleggingspand of verhuurd onroerend goed komen er enkele aspecten kijken die u in ogenschouw dient te nemen. U zal tijd moeten investeren in wat uw beleggingspand waard is om vervolgens op zoek te gaan naar een betrouwbare koper. Bij Woningbieder kunt u rekenen op onze transparante dienstverlening en eerlijke manier van zaken doen. Snel uw beleggingspand verkopen? Wij hebben geen financieringsvoorbehoud waardoor u bij ons verzekerd bent van verkoop. 

Wanneer u een beleggingspand heeft dat u wilt verkopen dan bent u bij Woningbieder aan het juiste adres. We zijn dé partij als het gaat om verkoop van onroerend goed in (gedeeltelijk) verhuurde staat. Ook wanneer u beleggingspanden heeft in achtergestelde hebben wij interesse.

Omdat wij de koop zelf financieren heeft u bij ons niet te maken met een financieringsvoorbehoud. Wij kunnen u ondersteunen waar dit nodig is en de oplevering is bij Woningbieder ten alle tijden bespreekbaar. Samen kijken we naar de juiste oplossing; Ons team staat voor u klaar als het gaat om verkoop van uw beleggingspand.

Studentenhuis of commercieel vastgoed verkopen

Heeft u een beleggingspand en overweegt u al lange tijd om dit te verkopen. Dit kan een studentenhuis of commercieel vastgoed zijn.  Wij kunnen uw woning opkopen. Via Woningbieder kunt u uw woning snel verkopen tegen de beste prijs.

Loopt u tegen een van de volgende zaken aan dan kan Woningbieder u helpen door kortdaad op te treden.  

  • Zou u graag uw investering willen verzilveren?
  • Dwingt een scheiding om uw beleggingspand te verkopen? Heeft u achterstallig onderhoud aan uw studentenhuis en zit u het niet zitten om dit op te knappen?
  • Is uw huis verhuurd en heeft u problemen met de verhuurder?

Wat uw situatie ook mag zijn waardoor u uw woning wilt verkopen, wij bieden u altijd een eerlijk prijs en een goede service en de juiste voorwaarden.

Woningbieder beschikt over de kennis omtrent wet- en regelgeving, en heeft de beschikking over voldoende financiële middelen. Daar plukt u de vruchten van met een zo hoog mogelijke verkoopprijs uit uw beleggingspand.

Transparant over verkoop van uw beleggingspand.

Bij Woningbieder houden we van een eerlijk verkooptraject voor een eerlijke prijs. We hebben door de jaren heen een goed naam opgebouwd en zijn de beste partij als het gaat om verkoop van uw beleggingspand. We kijken bij het uitbrengen van het bod naar de werkelijke waarde. Indien gewenst kunnen wij snel schakelen waardoor een koop snel gerealiseerd kan worden. Nadat u contact met ons opneemt doen wij kosteloos een geheel vrijblijvend een bod, waarna wij een afspraak met u inplannen.

Wij zijn continue op zoek naar verhuurd vastgoed of beleggingsobjecten. Heeft u dit in uw bezit en overweegt u verkoop? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij doen u kosteloos en geheel vrijblijvend een goed bod.  

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.