WhatsApp voor een gratis bod

Gouden tip

Een gouden tip?

Wellicht kent u iemand die zijn woning, appartement of portefeuille wil verkopen. Of u bent op de hoogte van een woning dat binnen afzienbare tijd verkocht zal worden? Het delen van de “gouden tip” kan u flink wat geld opleveren. Bij Woningbieder zijn we continu op zoek naar onroerend goed en gaan ten alle tijden discreet met de door u verstrekte informatie om. In de loop der tijd heeft Woningbieder vertrouwen opgebouwd bij talloze particulieren en bedrijven door het land. Onze discretie en correcte manier van handelen heeft hieraan bijgedragen. Woningbieder benadert zelf woningeigenaren, maar werkt ook samen met u als onafhankelijk tipgever.

Wat levert mij dit als tipgever op?

Wanneer er als gevolg van uw gouden tip een koopovereenkomst tot stand komt, ontvangt u hiervoor een reële vergoeding. De vergoeding zal deels worden vastgesteld op basis van de investeringspotentieel van de tip. In enkele gevallen kan dit oplopen tot vele duizenden euro’s.

Hoe werkt dit?

Stap 1

Heeft u een “gouden tip”? Wacht dan niet en vul ons contactformulier in met uw voornaam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Zet er in het bericht duidelijk bij dat het hier gaat om een “gouden tip”. Heeft u een voorkeur voor tijd dat u gebeld wilt worden? Ook dit vernemen wij graag van u.

Het is overigens niet nodig om hier al het adres op te geven van het pand dat voor verkoop in aanmerking komt.

Stap 2

Na het versturen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur per mail of telefonisch contact met op. Mocht u de voorkeur hebben voor contact per mail of telefoon dan kunt u dit aangeven middels het formulier.

Tijdens ons contact geven we aan wat de vergoeding zal zijn voor uw tip bij aankoop van de woning. Hetgeen telefonisch is besproken en de afspraken die zijn gemaakt worden per mail nog eens bevestigd. Zo weet u waar u aan toe bent.

Stap 3

Na ons contact pakken we de tip op en kijken we wat we kunnen doen. Wordt er door uw gouden tip een koopovereenkomst gesloten, dan betalen wij de afgesproken vergoeding uiterlijk twee weken na het tekenen van het contract.

Mocht u nog vragen hebben, neemt dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag vriendelijk te woord.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.