WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Delft


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Uw huis verkopen in Delft doet u via Woningbieder. Wilt u uw huis in Delft snel verkopen voor de beste prijs? U wilt dat de woning zonder gedoe verkocht wordt waarbij u geen stress ervaart. Door het unieke concept dat Woningbieder biedt bent u gegarandeerd van een optimaal resultaat zonder dat het u veel tijd en moeite kost.

U ontvangt van ons een bod voor de verkoop van uw woning zodat u uw huis verkoopt zodra ú er klaar voor bent. Een bod is geheel vrijblijvend en bovendien kosteloos. U verkoopt uw woning aan Woningbieder zonder makelaarskosten, eindeloze bezichtigingen, reparaties of maandenlange onzekerheid.

Snel huis verkopen Delft

Uw huis verkopen is een grote stap. Uiteraard wilt u dat dit proces goed en zo soepel mogelijk verloopt. De makelaar kan vaak niet voldoen aan uw wens om uw huis direct te verkopen. Eerst wordt de woning getaxeerd waarna uw huis op Funda wordt gezet. Vervolgens is het wachten op een koper wat vaak weken tot maanden duurt. De gemiddelde duur voor verkoop van een woning is negen maanden.

Vaak raken mensen geëmotioneerd en kunnen irrationeel worden wanneer zij een huis snel willen of moeten verkopen. Verkoop van de woning gaat u ook niet in de koude kleren zitten en u dient met vele zaken rekening te houden. Om nog maar niet te spreken over de kosten die gepaard gaan met de verkoop van uw huis. De makelaar, een notaris of een professionele fotograaf om er maar enkele te noemen.

U heeft misschien al een ander huis op het oog en u wilt voorkomen dat deze woning voor uw neus wordt weggekaapt. Vaak raken mensen geëmotioneerd en kunnen irrationeel worden wanneer zij hun huis willen verkopen. Verkoop van de woning gaat u niet in de koude kleren zitten en u dient met vele zaken rekening te houden. Woningbieder kan u helpen en biedt uw mogelijk dé oplossing. In een tijd waarin alles “instant” is kunt u nu ook snel en zonder gedoe uw huis in Delft verkopen.

Na aanvraag op onze website doen wij binnen 24 uur een bod waarvoor u uw huis aan ons kunt verkopen. Een bod is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Tijdens het eerste contact geven wij een indicatief bod dat wij kunnen bieden. Vervolgens komen we langs voor een bezichtiging en taxeren we de woning. Na taxatie doen wij een definitief bod waarvoor u uw woning gegarandeerd kunt verkopen.

U verkoopt uw woning wanneer ú eraan toe bent en niet wanneer zich een koper aandient. Wij rekenen geen bemiddelingskosten en u bespaart zich de fee die u normaliter betaalt aan een makelaar bij verkoop van de woning. Bij ons heeft u snel en gegarandeerd uw huis verkocht. Het team van Woningbieder is betrokken en kan u ondersteunen waar nodig. Wij willen niets liever dan u op de beste manier begeleiden bij elk aspect naar uw nieuwe woning. Snel huis Verkopen Delft? Woningbieder biedt ook voor u de oplossing.

Wonen in Delft

In de provincie Zuid Holland ligt de stad Delft. De stad is geleden aan de Schie en ligt tussen Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. De stad Delft telt in 2017 al meer dan 100.000 inwoners.

In de 19de eeuw ontwikkelde de stad Delft zich tot industriestad en met de Technische Universiteit en TNO (onderzoeksinstituut) staat het bekend als kennisstad.

Delft is een prettige woonstad. Het is daarnaast een echte studentenstad en heeft mede daardoor een bruisend centrum. Met zijn gezellige café’s en restaurants voelt de stad aan als een dorp met de voordelen van een stad.

Mede door de status als stad van studenten is er het hele jaar door genoeg te doen. Door de afstand naar de kust is de ligging ideaal. Je bent in de zomer dan ook in no time op het strand. Zou u zich nog beter thuisvoelen dichterbij het strand? Dan kunt u eens kijken hoe het wonen is in nabijgelegen plaatsen als Den Haag, Scheveningen, Rijswijk en Voorburg. Rijswijk en Voorburg liggen op respectievelijk zes en twaalf kilometer afstand van Delft. 

Willem van Oranje heeft er vanaf 1572 geresideerd en in 1584 werd hij vermoord. In Delft worden de Oranjes traditioneel bijgezet. Prinsenstad is de bijnaam van Delft en Hippolytus is de patroonheilige van de stad.  

Wilt u uw huis verkopen in Delft? Doe een aanvraag via onze website en kijk wat we voor u kunnen betekenen. Bij ons verkoopt u zonder gedoe binnen enkele dagen uw woning zodat u verder kunt kijken naar de toekomst.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.