WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Zoetermeer


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

U wilt uw huis verkopen in Zoetermeer? Misschien biedt Woningbieder ook voor u dé oplossing zodat u zonder gedoe binnen enkele dagen uw huis verkoopt. Waarom zou u maandenlang wachten tot u uw huis eindelijk verkoopt? Woningbieder maakt de verkoop van uw huis kinderlijk eenvoudig zonder dat u hier enige kosten aan hebt.

Via de website vult u enkele gegevens in waarna u binnen 24uur een bod van ons ontvangt. Een bod is vrijblijvend en bovendien kosteloos. We kunnen u de zekerheid en snelheid bieden die u wenst voor de verkoop van uw woning. Bij Woningbieder verkoopt u de woning in Zoetermeer wanneer ú hieraan toe bent.

Snel huis verkopen Zoetermeer

Ons concept verschilt ten opzichte van de verkoop van een woning via een makelaar. Misschien bent u erbij gebaat om snel uw huis te verkopen. U hebt wellicht een ander huis op het oog of vanwege werk is het lastig om elke keer op en neer te reizen. Het kan ook zijn dat u simpelweg geen zin hebt in het gedoe dat komt kijken bij de verkoop van uw huis. De vele bezichtigingen, het uitvoeren van (klein) onderhoud en de appeltaart in de oven. De kosten die bij verkoop van een woning komen kijken nog maar even buiten beschouwing gelaten.

Bij Woningbieder kopen wij uw huis en bent u gegarandeerd van een vlotte afhandeling en goede ondersteuning voor de verkoop van de woning. Binnen een dag ontvangt u van ons een competitief bod. U bepaalt vervolgens de datum van verhuizing. Wanneer u er klaar voor bent zijn wij dat ook. Een medewerker begeleidt u door het gehele proces.

We geloven in een vereenvoudigde ervaring voor de verkoop van de woning, waarbij u een goed gevoel overhoudt aan elke stap binnen het proces. We elimineren alle vervelende aspecten die komen kijken bij verkoop van de woning.

Snel huis verkopen Zoetermeer? Wacht niet langer en doe een aanvraag via onze website zodat wij 24 uur contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Een bod is geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

Wonen in Zoetermeer

Zoetermeer is gelegen in de provincie Zuid-Holland en is reeds vele decennia een aantrekkelijke woonstad. Liggend aan de rand van het Groene Hart onderscheidt het zich in woningvoorraad door een ruim aanbod van kwalitatief goede eengezinswoningen met tuinen, almede gestapelde huizen met mooie riante groengebieden. Er is in de loop der tijd een kleurrijk palet ontstaan van mooi gelegen woonwijken. De wijken bieden een fijne plek om te wonen en zijn in verschillende bouwperiodes ontstaan. Inwoners van Zoetermeer geven gemiddeld het cijfer 8 aan het wonen in de stad.

Zoetermeer ligt gunstig gelegen tussen Den Haag, Rotterdam en Leiden en ook qua openbaar zijn er goede verbindingen waardoor je deze twee steden in een mum van tijd weet te bereiken. Omringende plaatsen als Benthuizen, Bleiswijk en Pijnacker zijn naast Zoetermeer ook erg in trek.

Zoetermeer maakt deel uit van het kaderwetgebied Haaglanden en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag met in 2017 125.000 inwoners. Zoetermeer werd in 1962 aangewezen als groeikern van Den Haag en is in korte tijd uitgeroeid tot de derde grootste stad (na Den Haag en Rotterdam) van Zuid-Holland. Sweet Lake City is de liefkozende bijnaam van de stad en betreft een vrij vertalen van de gemeentenaam.

Direct woning verkopen Zoetermeer 

Uw huis of appartement direct verkopen in Zoetermeer? Doe nu een aanvraag via onze website en verkoop uw woning met zekerheid binnen enkele dagen. Bovendien nemen wij de kosten van de notaris, kadastrale kosten etc voor onze rekening. Gemak en een goede ondersteuning is waar wij voor staan.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.