WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen Leiden


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

U wilt uw huis verkopen in Leiden? U gaat afscheid nemen van iets wat misschien wel uw dierbaarste bezit is en waar u veel herinneringen aan hebt. U wilt u huis in Leiden zo goed mogelijk en tegen de beste prijs verkopen. De verkoop moet in overeenstemming zijn met een van tevoren vastgestelde termijn waarop u wilt verkopen.

Wilt u uw huis gratis en zonder voorbehoud verkopen, dan kunt u een aanvraag doen via onze website. Na aanvraag ontvangt u van ons een bod waarmee u gegarandeerd uw huis kunt verkopen. 

Snel huis verkopen Leiden

Ook u kunt in de situatie komen waarin u uw huis in Leiden zo snel mogelijk wilt verkopen. Misschien is het huis wel een blok aan uw been geworden en wilt u er snel vanaf zijn. Er is dan vaak meer mogelijk dan u denkt. Waarom snel huis verkopen Leiden? Hieronder vindt u enkele voorbeelden die we dagelijks zien. Wij kunnen u ondersteunen in welke situatie u ook zit.

  • U hebt plannen om te emigreren
  • U hebt een nieuwe woondroom
  • Een executieveiling is aanstaande
  • U hebt een woning uit een erfenis
  • Scheiding
  • Dubbele woonlasten

Wanneer Woningbieder een vrijblijvend bod doet op uw huis bent u er zeker van dat uw huis of appartement snel wordt verkocht tegen een goede prijs. Bovendien is een aanvraag via onze website gratis en gelden er geen verplichtingen. Een ander bijkomend voordeel is dat Woningbieder uw woning kosten koper koopt. Dit betekent dat we alle kosten voor de verkoop en overdracht voor onze rekening nemen. U betaalt niets en krijgt het bedrag netto op uw rekening gestort. We zijn een betrouwbare partij en werken discreet. De notaris zorgt naast het opmaken van een koopakte voor een juiste en correcte afhandeling. Zowel financieel als juridisch.

Makelaar in Leiden

U kunt ervoor kiezen om uw woning te verkopen door een plaatselijke Leidse makelaar. Wel moet u zich daarbij bedenken dat hier kosten aan verbonden zijn. Het voordeel van een plaatselijke makelaar uit Leiden ten opzichte van een internetmakelaar is dat de plaatselijke of reguliere makelaar u veel werk uit handen neemt. Hiervoor kunt u denken aan professionele fotografie en het vervaardigen van plattegronden van uw woning. Wanneer de potentiele kopers voor uw deur staan verzorgt de makelaar de bezichtiging en voert prijsonderhandelingen voor de verkoop van uw huis. Daarnaast heeft de makelaar juridische kennis en kunt hij (of zij) u bijstaan bij de afwikkeling van de koop bij de notaris.

Een makelaar is helaas niet gratis. Vaak rekent de makelaar een courtage van 2% van de koopsom. Met een woning van 300.000 euro betekent dit dat u 6.000 euro kwijt bent aan makelaarskosten. Dit terwijl u eenvoudig kunt besparen op de makelaarskosten. Hier bovenop zal de notaris een bedrag tussen de 750 en 1.000 euro rekenen voor het opstellen van koopakte en begeleiding voor de verkoop van uw huis.

Wonen in Leiden

Leiden is een stad van historie, kennis en cultuur. Wonen in Leiden is dan ook heerlijk. Het kenmerk wat direct opvalt aan Leiden is toch wel het water. Na Amsterdam heeft Leiden het meeste water binnen haar stadsgrenzen stromen. Verschillende vaarroutes voor plezier en toervaart voeren door Leiden en omgeving. Het is gelegen aan de rand van het Hollandse Plassengebied. Leiden heeft als studentenstad tevens een groot aantal gezellige eetcafés, kroegjes en restaurants verspreid over de stad. Wat restaurants betreft zijn alle denkbare keukens vertegenwoordigd voor iedere prijsklasse.

De stad Leiden telt bijna 2.800 monumenten. Van bijzondere hofjes tot molens. Kerken en middeleeuwse stadpoorten. Je zou de gehele binnenstad van Den Haag kunnen zien als één monumentaal centrum. Een wandeling is zeker de moeite waard, ook omdat de afstanden binnen de singels klein zijn.

Leiden heeft een keur aan bijzondere (mode)winkels in een leuke setting en is uitermate geschikt voor een dagje shoppen. Modeliefhebbers kunnen hier hun neus ophalen. De kleine speciaalzaken in kleine steegjes maken de stad erg uniek.

Qua bereikbaarheid ligt Leiden net als steden Den Haag, Amsterdam en Rotterdam in de Randstad. Maar u bent ook zo aan de kust in plaatsen als Noordwijk en Katwijk. Oegsgeest. Voorschoten, Sassenheim zijn plaatsen die om Leiden heen liggen.

Wilt u snel uw woning in Leiden verkopen en honderd procent zekerheid hebben - zonder financieringsvoorbehoud? Wacht niet en doe een aanvraag door invulling van het formulier en wij nemen contact met u op.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.