WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Utrecht


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

U wilt uw huis verkopen omdat u een nieuwe woondroom heeft. Of misschien heeft u plannen om te emigreren en zou u graag snel uw huis willen verkopen.

De redenen kunnen uiteenlopend zijn en het verkopen van uw huis biedt u nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van uw woning is vaak een flinke klus waar veel aspecten bij komen kijken.

Uw huis verkopen in Utrecht?

Het team van Woningbieder kan u alle zorg uit handen nemen en is een goed alternatief op de traditionele makelaar. Bij Woningbieder betaalt u geen hoge kosten aan makelaar of notaris en is het mogelijk om uw huis binnen 24 uur te verkopen.

Snel huis verkopen Utrecht

Succesvol de woning verkopen via een makelaar duurt vaak lange tijd. Wachten op de juiste koper kan soms wel maanden tot meer dan een jaar duren. In de periode tot de woning verkocht wordt zit u in onzekerheid en zal u uw nieuwe woondroom moeten uitstellen. U zit namelijk niet te wachten op dubbelle woonlasten wat een hoge mate van onzekerheid met zich meebrengt.

Het kan ook voorkomen dat u door scheiding, emigratie of schulden uw woning snel dient te verkopen.

Bij snel huis verkopen Utrecht kunnen wij van Woningbieder u misschien helpen. Bij ons heeft u de mogelijkheid dat uw woning snel verkocht wordt. Bij een gewenste snelle verkoop van de woning in Utrecht bent u niet geholpen met een makelaar.

Een voordeel van uw huis in Utrecht verkopen via Woningbieder is dat u geen courtage-kosten betaalt aan de makelaar. Daarbij kan een makelaar u niet de garantie geven hoe lang uw huis te koop zal staan. Omdat er geen sprake is van bemiddeling rekenen wij geen courtage-kosten.

Huizen met achterstallig onderhoud of panden in verhuurde staat zijn via een makelaar vaak lastig te verkopen. Bij Woningbieder nemen we uw aanvraag wel serieus en het kost u misschien een minuut.

Wij kopen appartementen, woonhuizen, studentenhuizen, beleggingspanden en bedrijfspanden. Woningbieder brengt een directe bieding uit zonder voorbehoud waardoor u uw woning in Utrecht direct verkoopt.

Tevens vrijwaren wij u als verkopers van alle aansprakelijkheid en onvoorziene omstandigheden achteraf. Wij bieden een gratis en vrijblijvende marktconforme waardebepaling en houden rekening met de positieve aspecten van uw woning in Utrecht en de omgeving.

Tips huis verkopen in Utrecht

Bij het verkopen van uw woning is het goed om te kijken door de ogen van de potentiële koper waarbij u uw woning in Utrecht zo goed mogelijk wilt verkopen.

In veel gevallen woont u al jaren in de woning waardoor u bepaalde verbeterpunten misschien niet meer ziet. Het is goed om de binnenkant maar ook de buitenkant van uw woning kritisch te bekijken.

We bespreken hieronder enkele hoe uw woning in Utrecht voor het hoogst mogelijke bedrag  kunt verkopen.

 • Zorg dat uw woning is opgeruimd is. Lap de ramen en ruim eventuele tijdschriften, tassen, koffers en speelgoed op.
   
 • Kleine gebreken kunt zelf repareren maar onze taxateurs kijken hier vaak doorheen. Voorbeelden hiervan zijn deurknoppen die rammelen, loszittend behang etc. Het is goed om te kijken of de deuren soepel geopend kunnen worden en kapotte lampen vervangen worden.
   
 • Zorg dat uw tuin er netjes bij ligt. Verwijder waar nodig onkruid en maai het gras even.
   
 • Een licht huis is een stuk prettiger dan een donkere woning. Schuif de gordijnen opzij en doe de rolluiken omhoog. Zorg er tevens voor dat uw woning voldoende geventileerd wordt voor een frisse geur.
   
 • Wanneer de bezichtiging van uw Utrechtse woning in de avonduren plaatsvindt, dan is het goed even te letten op de verlichting. Het staat gastvrij wanneer de verlichting aan staat.

Heeft u nou geen zin om uw woning er elke keer spik en span uit te laten zien voorbezichtiging dan kunt u kijken naar hét alternatief op uw woning verkopen via de makelaar. Wij kunnen u direct een verkoopopbrengst bieden waarbij we u ondersteuning bieden van A tot Z. Discretie en het bieden van een eerlijke prijs staan wij ons voorop. Het is voor ons belangrijk dat het gevoel goed zit tussen u en ons. Succes halen we uit een goede samenwerking!

Wonen in Utrecht

Utrecht is de hoofdstad van de provincie Utrecht met een inwonersaantal van 340 duizend inwoners en daarbij de vierde grootste stad van Nederland. Utrecht als gemeente bestaat uit de woonplaatsen Vleuten, de Meern, Haarzuilen en uiteraard Utrecht. Het ligt vlakbij Maarssen, Woerden, Houten, Ijsselstein, Nieuwegein, de Bilt en Bilthoven in het midden van Nederland.

De stad Utrecht is een studentenstad bij uitstek en door de centrale ligging op een knoppunt van wegen, spoorwegen en waterwegen toonaangevend op het gebied van beurzen en conferenties. En hard groeiend economisch centrum in de Randstad.

Wonen in de bruisende stad Utrecht is een genot. De wijk Wittevrouwen is een van fijne wijken om te wonen in Utrecht. De huizenprijzen zijn door de populariteit flink gestegen maar het is er heerlijk wonen. De smalle straatjes en oude woningen hebben een dorpse alure. Wittevrouwen is absoluut een van de leukste wijken van Utrecht, maar heeft wel als nadeel dat de huizen relatief duur zijn per vierkante meter en dat parkeren moeilijk is. Voor een huis met 2 a 3 slaapkamers en een tuin wordt tussen de 2 en 3 ton gevraagd.

Maar het is er heerlijk wonen, mede door Griftpark dat enkele jaren geleden een transformatie gehad heeft van gifberg naar groene stadsoase. De wijk zit vol met kleine hippe eettentjes en barretjes. De bewoners van de wijk voelen zich over het algemeen hier erg op hun gemak, mede om het feit dat de criminaliteit hier lager is dan het landelijk gemiddelde.

Uw woning in Utrecht verkopen kunt u snel en met de ondersteuning die u wenst aan Woningbieder. Neem contact met ons op via het formulier of Whatsapp en gaan graag met u in gesprek.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.