WhatsApp voor een gratis bod

Uw huis laten opkopen? Wij zijn huizen opkopers en kopen direct


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Wil je snel je huis verkopen aan een investeerder? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij zijn investeerders en kopen huizen rechtstreeks op.

Wij van Woningbieder kunnen uw huis opkopen. Wij kopen de huizen op van iedereen die snel van zijn huis af wilt of moet.

Wil je snel je huis verkopen aan een investeerder? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zijn geen makelaar, bemiddelingsbureau of iets dergelijks. Wij zijn investeerders en kopen huizen rechtstreeks op. De overdracht van uw huis vindt plaats bij een notaris en via de notaris betalen wij direct voor uw huis. U hoeft niet te wachten totdat wij uw huis hebben verkocht voordat u uw geld krijgt.

Wij kopen huizen op met eigen geld, we zijn daardoor niet afhankelijk van geldverstrekkers. Wij kunnen dan ook een bod op uw huis doen zonder financieringsvoorbehoud. Gaat u in op ons bod dan weet uw altijd zeker dat de verkoop van uw huis door kan gaan.

Huizen opkopers

Er zijn in Nederland een aantal huizen opkopers actief. Bij sommige van deze huizen opkopers wordt er pas voor uw huis betaald zodra zij deze hebben doorverkocht. Bij Woningbieder wordt er direct voor uw huis betaald.

Andere van deze huizen opkopers proberen de krenten uit de pap te halen en zullen alleen uw huis willen opkopen als dit tegen een prijs kan welke erg ver onder de marktprijs ligt. Of u huis alleen willen opkopen als u in een grote stad zoals Amsterdam of Rotterdam woont of als uw huis net opgeknapt is.

Wij zijn een huizen opkoper welke zoveel mogelijk mensen wilt helpen. Wij beperken ons dan niet tot bepaalde regio’s in Nederland of tot een bepaald type woningen.

Het team van Woningbieder koopt vooral huizen op in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. Dat wij vooral in deze grote steden woningen opkopen heeft er natuurlijk ook mee te maken dat deze steden de meeste inwoners hebben.

Wij hebben wel een voorkeur om huizen in grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag op te kopen, omdat er in deze grote steden ook meer vraag naar woonruimte is. Door de vraag naar woonruimte in grote steden zullen wij sneller uw huis kunnen doorverkopen waarmee wij weer financiële middelen vrij maken om van anderen hun huis op te kunnen kopen.

Ook buiten de grote steden koopt het team van Woningbieder huizen op. Vraag ons daarom gerust om een bod op uw woning als je in een kleine stad, dorp of in de provincie woont. Zolang het uw huis binnen de Nederlandse grenzen staat zijn wij geïnteresseerd.

Wij kopen ook ieder type woning op; flats, portiekwoningen, appartementen, rijtjeshuizen, hoekwoningen, villa’s…alles in iedere prijsklasse. Wij kopen en verkopen ook beleggingspanden. Er zijn zoveel soorten woningen welke wij opkopen dat we beter kunnen zeggen welke type woningen wij niet opkopen. Dat zijn: recreatiewoningen, woonwagens en woonboten, hiervoor hebben wij niet de expertise in huis.

Bij ons maakt de staat van uw huis ook niet uit. Het maakt ons niet uit of er wel of geen nieuwe keuken of badkamer in uw huis zit en of er recent nog geschilderd is.

Huizen opkoper ervaringen

Op het internet zijn er niet zoveel huizen opkoper ervaringen te vinden. Dit heeft er voor een deel mee te maken dat mensen die hun huis snel willen of moeten verkopen niet zitten te wachten op de aandacht dat het publiceren van hun ervaring meebrengt. Woningbieder begrijpt dit als geen ander en gaat discreet en vertrouwelijk om met uw aanvraag.

De ervaringen van mensen die we met Woningbieder hebben geholpen zijn positief. We hebben mensen uit de brand geholpen die op een executieveiling afstevenden en ervoor gezorgd dat men geen dubbele woonlasten meer had.

Als een huis voor lange tijd te koop staat brengt dit hoge kosten met zich mee. Wanneer u direct kunt verkopen kunt u weer naar de toekomst kijken. Uw huis laten opkopen door Woningbieder kan dus in sommige gevallen voordelig voor u uitpakken. Ook geeft het u rust omdat het huis zonder voorbehoud verkocht is.

U kunt de kosten van een makelaar en reclame om uw huis te verkopen er eens naast leggen. Deze kosten nemen wij voor onze rekening en u krijgt het afgesproken bedrag binnen 24 uur op het afgesproken rekeningnummer gestort.

Het is belangrijk om van tevoren te controleren welke huizen opkoper geen negatieve ervaringen teweeg gebracht heeft. We bedoelen in dit geval informatie opzoeken over de ervaringen van andere mensen die dit traject hebben doorlopen. Wanneer u twijfels heeft of vragen over de verkoop van uw huis dan staan we u graag te woord. Ons deskundig team kan u verder helpen en adviseren.

Een greep uit de ervaringen van mensen waarvan we het huis hebben opgekocht en best een beetje trots op zijn.

“De gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen en ben daarom zeer te spreken over Woningbieder. Zoals beloofd een snelle overdracht en het geld binnen enkele dagen op mijn rekening. Leuk ook dat ik door een medewerker werd gebeld of alles naar wens is gelopen”
B. van Dinteloo - Amsterdam (met toestemming gepubliceerd)

“We konden terecht voor al onze vragen en werden goed geïnformeerd over te nemen stappen. Woningbieder heeft het contact met de hypotheekverstrekker uit handen genomen en we kregen een prijs waarmee we de hypotheek in z’n geheel konden aflossen. Wij kunnen weer verder!”
S. Brugman - Den Haag (met toestemming gepubliceerd)

Waarom Woningbieder?

Bij ons kunt u terecht als u snel uw huis wilt verkopen. Situaties waarmee wij te maken krijgen zijn o.a. mensen met dubbele woonlasten, mensen welke een executieverkoop willen voorkomen en mensen welke snel naar het buitenland willen vertrekken.

Via ons kan de verkoop van uw huis binnen 24 uur geregeld zijn. Wij hebben eigen financiële middelen waarmee wij direct voor je huis betalen. Dit gaat allemaal via de notaris zodat u de zekerheid heeft dat dit allemaal goed wordt afgehandeld.

De prijs welke wij voor uw huis kunnen betalen zal lager zijn dan de marktwaarde van uw huis. Wij dragen immers een investeringsrisico en wij moeten het huis met winst zien te verkopen.

Wilt u de hoogst mogelijk prijs voor uw huis en heeft u geen haast? Dan kunt u uw huis beter via de reguliere kanalen zoals een makelaar verkopen. Een reguliere verkoop van je huis zal in normaal gesproken maanden tot jaren duren.

Wil of moet u wel snel uw huis verkopen? Dan kunnen wij direct uw huis opkopen. De prijs welke wij voor je woning kunnen bieden zal wel wat lager zijn dan de marktwaarde maar daar staat wel tegenover dat u geen makelaar- of notariskosten hebt. Je huis verkopen via ons is altijd helemaal gratis, het kost u niets. En het grootste voordeel is natuurlijk dat u direct uw huis verkocht hebt. Snelheid, betrouwbaarheid en een eerlijke prijs zijn onze grootste kracht.

Bent u benieuwd wat u voor je huis kunt krijgen? Vul dan hier je postcode en huisnummer in. Binnen een paar uur krijgt u van ons een bod. Dit bod is geheel vrijblijvend en het verplicht u tot niets. Er zijn geen kosten aan verbonden.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.