WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen Amstelveen


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Er komt veel kijken wanneer u uw woning wilt verkopen. Wij van Woningbieder zijn van mening dat het eenvoudiger en bovendien sneller kan. U wilt uw huis verkopen in Amstelveen en u wilt dit het liefst een beetje vlot doen en zonder al teveel gedoe. Bij Woningbieder hoeft u niet maanden te wachten tot uw huis is verkocht en u bent geen geld kwijt aan makelaar of notaris.

Hoe wij dit doen? U doet via onze website een aanvraag. Dit kost u slechts enkele seconden en u zit nergens aan vast. Daar komt bij dat wij geen vergoeding rekenen voor onze diensten zodat een aanvraag u niets kost. Nadat u de aanvraag heeft gedaan nemen wij contact met u op. Wij nemen de kernmerken van het huis met u door en doen een eerste bod. Ziet u dit bod wel zitten dan komt een medewerker langs om uw huis te taxeren. Vervolgens doen wij een definitief bod en kunt u uw huis verkopen. Vaak is het mogelijk om de koop binnen enkele dagen te laten plaatsvinden. Wij maken een afspraak bij de notaris om het koopcontract te ondertekenen waarna we u feliciteren met de verkoop van uw huis.

Huis snel verkopen Amstelveen

Voor sommige mensen is de verkoop van de woning een blok aan het been. Er kunnen redenen zijn waarom u uw huis snel wilt verkopen. Een nieuwe woondroom, een scheiding, een erfenis of geld dat vastzit in de woning. Wat de reden ook moge zijn, Woningbieder helpt u graag zodat u uw huis verkoopt tegen een goede prijs.

Misschien ziet u op tegen de rompslomp die komt kijken bij de verkoop van uw woning. Al die zaken waar u op moet letten en het huis dat er spik en span uit moet zien voor elke bezichtiging. Bij Woningbieder heeft u deze rompslomp niet en kunt u uw huis zonder stress verkopen.

Ons team staat klaar en geeft u zo nodig ondersteuning zodat u met een goed gevoel de woning verkoopt. Wanneer u wilt dat ons team helpt met de communicatie naar de bank toe zorgen wij dat er professioneel wordt gecommuniceerd. Zou u de opleveringsdatum liever iets uitstellen dan zijn we hier flexibel in.

Er zijn verschillende voordelen om de woning via Woningbieder te verkopen. U kunt hierbij denken aan:

  • Woning binnen enkele dagen verkocht
  • Gratis en vrijblijvend bod binnen 24 uur
  • Geen kosten aan makelaar of notaris
  • Gegarandeerd uw huis verkocht
  • Professioneel team dat voor u klaar staat

Wij zijn ervan bewust dat het verkopen van uw woning naast een zakelijke, ook een emotionele aangelegenheid is. Daarom staat niet alleen uw woning, maar ook u als huiseigenaar centraal bij Woningbieder. Ons team is gericht is op een persoonlijke aanpak en niet uitsluitend op het verrichten van een zakelijke transactie.

Wonen in Amstelveen

Amstelveen is een plaats in Noord Holland en telt 90.000 inowners. In Amstelveen is het heerlijk wonen. De prettige eigenschappen van de plaats bestaan uit het grote winkelaanbod, veel groen en cultuur. De perfecte ligging ten opzichte van Schiphol en Amsterdam zal zeker mee hebben geteld bij de verkiezing van “meest aantrekkelijke Nederlandse steden om te wonen”. Amstelveen staat namelijk in de top drie.

Amstelveen heeft van oudsher een grote internationale gemeenschap. Maar liefst elf procent van de bevolking heeft een niet Nederlandse identiteit. Velen hiervan komen uit Japan, China en India. Veelal zijn dit hoogopgeleide werknemers die in dienst zijn bij internationale bedrijven in de omgeving. De International School of Amsterdam zal hier zeker aan bijgedragen hebben. Overigens staat deze school in Amstelveen en niet in Amsterdam.

Bij meer dan 30 procent van de mensen die naar Amstelveen trekken komt de nieuwe inwoner uit Amsterdam. Dat verbaast ons niet: het is een veilige plaats om te wonen en heeft mooie parken en eigenlijk alle voorzieningen die je maar kan wensen. Van mooie jaren 30 woningen tot kostbare huizen en hoogbouw voor starters.

Huiseigenaren kunnen ons altijd en snel bereiken. Ook in het weekend staan onze medewerkers desgewenst voor u klaar. Wilt u huis in Amstelveen verkopen? Wacht dan niet en kom met ons in contact. Wij doen u gratis en vrijblijvend een bod. U verkoopt uw huis in Amstelveen bij Woningbieder vlot en tegen een goede prijs.  

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.