WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Almere


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Als u uw huis wilt verkopen in Almere zou u Woningbieder kunnen overwegen. Uw huis verkopen is altijd een spannende aangelegenheid waarbij best wel wat komt kijken. U zal uw huis verkoop klaar moeten maken en het is gebruikelijk om een verkoopmakelaar in te schakelen.

Bij woningbieder kunt u uw huis verkopen zonder risico. Wordt een verkoop naar uw mening niet vlug genoeg gerealiseerd dan staan we voor u klaar om te helpen waar nodig is. Uw woning in Almere verkopen aan Woningbieder zorgt voor een snel resultaat en is bovendien gratis. Aarzel daarom niet en neem contact met ons op door invulling van het formulier. Dit verplicht u tot niets en is in 5 seconden gepiept!

Huis snel verkopen Almere

Woningbieder biedt volledige ondersteuning bij de verkoop van uw woning. Uw huis snel verkopen in Almere? Wij bieden een unieke formule waarbij u binnen 24 uur uw woning in Almere kunt verkopen. Wij kopen uw huis op en nemen alle kosten uit handen.

Het kan voorkomen dat u het liefst vandaag nog uw huis wilt verkopen. Wanneer u uw woning direct wilt verkopen, en niet wilt wachten op een koper kunnen wij misschien helpen. U kan voorkomen dat u in een situatie zit waarbij het huis een blok aan het been is geworden en u uw huis direct wilt verkopen.

Dit kan door een van de volgende redenen. Enkele redenen zijn een (aanstaande) verhuizing vanwege ander werk, vertrek naar een verzorgingstehuis, een nieuwe woondroom, problemen met de bank, etc. Ook zijn er veel mensen die snel, zonder enige poespas of zorgen hun huis snel willen verkopen.

Bij ons kunt u uw huis in Almere snel verkopen. Met:

Netto bedrag

Woningbieder neemt na akkoord op het bod alle werkzaamheden uit handen. Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen op elk vlak. Op de dag van de overdracht ontvangt u het afgesproken bedrag netto op uw rekening waarbij we u ten alle tijden centraal stellen en de best mogelijke service bieden.

Woningbieder werkt transparant en op een eerlijke manier. Het is voor ons van groot belang u te informeren over wat u te wachten staat waarbij u niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens het proces proberen we u te begeleiden en duidelijk te communiceren. Wij kunnen u het beste bod doen omdat wij werken met een grote groep (internationale) beleggers. Samen komen we tot een prijs en de gewenste opleverdatum. Na verkoop van uw huis krijgt u het nettobedrag voor uw woning op uw rekening gestort.

Makelaar Almere

Wij bieden hét alternatief op de makelaar in Almere. Woningbieder brengt geen makelaarscourtage in rekening. De makelaarscourtage is vaak een percentage van de verkoopprijs van uw huis. De hoogte hiervan is mede afhankelijk van de waarde van de woning en ligt zo rond de 1,5 tot 2,0 procent. Voor een woning van 300.000 euro zijn de kosten hiervoor dus 4500 – 6000 euro. Omdat de makelaar belastingplichtig is komt hier nog een bedrag van 21 procent bij. Bij verkoop aan Woningbieder heeft u deze kosten niet.

Wij denken dat u zelf uw woning het beste kent, omdat u er jaren woont, en dus goed in staat bent om deze te promoten. In tegenstelling tot het verkopen van uw woning via een makelaar hoeft u niet elke keer vooraf aan een bezichtiging schoon te maken en op te ruimen. Ons team van taxateurs kijkt hier doorheen en u kunt zich met belangrijkere zaken bezighouden.

Verkoop van uw huis via Woningbieder is hét alternatief op de reguliere makelaar. U verkoopt uw huis direct en u heeft geen kosten die van tevoren betaald moeten worden.

Wonen en leven in Almere

Almere is een stad in de provincie Flevoland. Het is er heerlijk wonen en er zijn oneindig veel mogelijkheden. Het is prettig gelegen en je bent in een mum van tijd in Amsterdam en Utrecht. Het inwonerstal is in 2016 gegroeid naar 200.000 mensen.

Almere grenst aan de gemeenten Zeewolde en Lelystad en aan de waterzijde aan het Gooimeer, het Ijmeer en het Markermeer. Het bijzondere aan de stad is dat het geheel onder zeeniveau ligt en 40 jaar geleden niet eens bestond. De eerste woningen dateren uit 1976. Al is Lelystad opgezet als eerste grootste stad van de provincie Flevoland, Almere is het inwoneraantal inmiddels ver voorbijgestreefd. Na Groningen is de stad inmiddels de achtste grootste gemeente van het land.

De winkels in Almere zullen u verbazen. In het hypermoderne centrum kunt u zeker een dag of enkele dagen prima vermaken. Almere Stad, Almere Buiten of het gevoel van een dorp in Almere Haven.

Laat u inspireren door de veel geroemde architectuur van het stadse centrum. In Almere is veel te vinden op het gebied van mode, culinair en uitgaan.

In Almere staan erg leuke woonwijken met veel groen en vaak een school op loopafstand. Daarnaast kunt u in tegenstelling tot wonen in de binnenstad van Amsterdam vaak de auto voor de deur parkeren.

U wilt u huis verkopen in Almere? Dan bent u bij Woningbieder aan het goede adres. Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag via onze website en wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.