WhatsApp voor een gratis bod

Makelaar no cure no pay


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Woningbieder biedt een uniek concept zodat u uw huis kunt verkopen middels het no cure no pay principe. No cure no pay betekent “niet geholpen, geen betaling”. Bij Woningbieder heeft u zelfs helemaal geen kosten en bespaart u dus op de kosten die u nomaliter kwijt bent om uw huis te verkopen. Bij ons heeft u geen opstartkosten en geen kosten wanneer u met ons stopt.

Via onze website doet u gratis en geheel vrijblijvend een aanvraag. Vervolgens neemt binnen 24 uur een van onze medewerkers contact op en neemt de aanvraag zorgvuldig met u door. Na dit telefonisch contact wordt naar alle waarschijnlijkheid een eerste bieding uitgebracht waarvoor u uw huis kunt verkopen. In een tijd waar alles “instant” gaat biedt Woningbieder een concept waarbij u uw woning binnen enkele dagen verkoopt voor een goede prijs.

In tegenstelling tot de meer traditionele manier van verkoop van een woning via de makelaar, waarbij het vaak maanden duurt om de woning te verkopen en u veel geld kwijt bent, is onze dienst gratis en vrijblijvend. Ook bij succesvolle verkoop bent u ons geen courtage verschuldigd en is uw woning met zekerheid verkocht.

Het team van Woningbieder staat voor u klaar. Bij ons bent u zeker van een persoonlijke, integere aanpak voor de verkoop van uw woning.

No cure no pay

De overgrote meerderheid van de makelaarskantoren werkt met opstartkosten. De opstartkosten verschillen per makelaar. Naast de opstartkosten en de succesfee die u betaalt wanneer de woning is verkocht dient u rekening te houden met intrekkingskosten.

Indien men spreekt over verkoop van de woning via de makelaar volgens het “no cure no pay” principe dan betaalt u een van tevoren vastgesteld bedrag wanneer de woning is verkocht. Het gaat hierbij om de courtage dat een makelaar rekent variërend van 1 tot 3 procent van de verkoopwaarde. Het betreft een bedrag dat exclusief btw is. Om te weten wat het bedrag is dat u inclusief btw verschuldigd bent aan de makelaar telt u 21% op bij het bedrag exclusief btw.

Wanneer u een makelaar inschakelt betaalt u vaak opstartkosten. Deze opstartkosten dient u te betalen voordat de makelaar voor u aan de slag gaat. Ook voor de intrekkingskosten geldt dit. Mocht u, nadat u een makelaar heeft inschakelt, uw huis van de markt willen halen dan bent u verplicht de rekening voor intrekkingskosten te betalen. De meeste makelaarskantoren sturen een rekening voor de intrekkingskosten.

Er zijn altijd kosten wanneer u uw woning verkoopt via een makelaar, of het nou een nu cure no pay makelaar betreft of niet. De opstartkosten bestaan veelal uit plaatsing van een reclamebord, het online zetten op een website als Funda en het maken van een woningbrochure. Naast de opstartkosten kunt u (betaald) gebruikmaken van de extra diensten die een makelaar biedt. Dit zijn vaak marketingactiviteiten waarmee uw huis beter gevonden wordt. Denk hierbij aan professionele fotografie voor de presentatie, Een Tophuis op Funda en het promoten van de woning via Social Media. Het kan ervoor zorgen dat u uw huis snel kunt verkopen. Garanties worden echter niet geboden.

No cure no pay makelaar Amsterdam

De Amsterdamse no cure no pay makelaar zie je steeds meer. Via deze werkwijze lijkt het dat u uw woning op een zorgeloze manier in de markt zet. Bij de No Cure No Pay makelaar in Amsterdam maakt u echter wel kosten tussen de 4000 en 6000 euro voor de verkoop van de woning. Dit bedrag loopt per makelaarskantoor sterk uiteen, is afhankelijk van de waarde van de woning, en ligt gemiddeld tussen de 2%-3% van de verkoopprijs. Ook als het huis niet is verkocht via de makelaar die de begeleiding van de verkoop op zich neemt en u besluit de overeenkomst met de makelaar op te zeggen bent u vaak verplicht intrekkingskosten te betalen. 

Huis verkopen no cure no pay

Huis verkopen no cure no pay? De term klinkt erg aantrekkelijk, wel zijn er enkele zaken die u niet over het hoofd moet zien. Een no cure no pay verkoopmakelaar rekent vaak een hoger bedrag omdat hij een bepaald risico heeft. Daarnaast dient u rekening te houden met de intrekkingskosten die van kracht worden wanneer u zich bedenkt en uw huis niet meer (door de makelaar) wilt verkopen.

Bij Woningbieder verkoopt u uw huis snel zonder dat dit kosten met zich meebrengt. Via onze website doet u een aanvraag om uw huis te verkopen. Wij nemen binnen 24 uur contact op en brengen een bod uit. Gratis en geheel vrijblijvend.

Bij Woningbieder betaalt u geen kosten aan makelaar of notaris. Wij bieden een uniek concept waarbij u uw woning snel en zonder gedoe verkoopt.  U huis is gegarandeerd verkocht en u kunt wellicht uitkijken naar een nieuwe woning.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.