WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen binnen een week


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Woningbieder biedt een uniek concept waarbij u uw huis binnen een week kunt verkopen. Het team staat voor u klaar om bij aanvraag binnen 24 uur een bod op uw woning te doen zodat u de zekerheid krijgt waar u op zit te wachten. Een aanvraag via onze website is bovendien geheel gratis en vrijblijvend. Uw huis verkopen binnen een week doet u bij Woningbieder zonder zorgen en bovendien met 100% verkoopzekerheid.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het echt waar en kunt u bij ons uw huis binnen een week verkopen en mag u het onprettige gevoel van onzekerheid dat de verkoop van een woning met zich meebrengt tot de verleden tijd rekenen.

Wij hebben interesse in vastgoed door heel Nederland en bieden diverse mogelijkheden als u uw huis wilt verkopen. Ook heeft u geen kosten aan makelaar of notaris wanneer u uw woning via ons verkoopt. Hierop kunt u wel duizenden euro’s besparen op de makelaar en honderden euro besparen op de notariskosten.

Enkele redenen waarom uw huis nog niet verkocht wordt

Het kan voorkomen dat uw huis niet snel wordt verkocht wanneer u deze bij een makelaar te koop heeft staan. Enkele redenen daarvoor kunnen zijn;

  • De eerste indruk telt
  • Professionele fotografie
  • Achterstallig onderhoud
  • De makelaar

Deze punten zullen we hieronder toelichten.

De eerste indruk telt

Mensen zijn tegenwoordig snel afgeleid. Je kan wel zeggen dat het internet ons leven is gaan beheersen. Door weinig focus surfen we van de een naar de andere website. Alle informatie die we tot ons nemen screenen we eigenlijk meer dan dat we er echt de tijd voor nemen. Binnen enkele seconden zitten we alweer op een andere website. Het is dus belangrijk dat de aandacht wordt vastgehouden.

Mensen die op zoek zijn naar een woning doen dit niet heel verschillend dan het proces wat ik hierboven heb beschreven. Het is dus ontzettend belangrijk dat u gelijk een goede indruk maakt bij degene die op zoek zijn naar een nieuwe koopwoning. De hoofdfoto moet er dan ook uit springen en de moeite waard zijn om iemand door te laten klikken.

Een professionele fotopresentatie is dan geen overbodige luxe. Misschien kunt u dit aanvullen met een woningvideo, een 360 graden foto of een 3d plattegrond. Het is de bedoeling om de woningzoeker nieuwsgierig te maken in uw huis met als doel om hem te prikkelen zodat hij of zij een bezichtiging inplant.

Bij een goede eerste indruk komen misschien kosten kijken maar het helpt u met uw huis verkopen binnen een week.

Professionele fotografie

Het is belangrijke om mooie foto’s van goede kwaliteit te laten maken van uw woning. Niet elke makelaar lijkt dit zich echter te realiseren.

Voordat er foto’s kunnen worden genomen kunt u het beste de woning grondig schoonmaken en opruimen. Zorg dat het klein onderhoud is gedaan en geef de muur bijvoorbeeld een (neutraal) likje verf.

Of u nu zelf uw huis verkoopt of via een makelaar, een professionele fotograaf is wel een must om de woning binnen een week te verkopen. Zorg er wel voor dat u een professionele fotograaf in de arm neemt. Het goed fotograferen van de woning voor verkoop vraagt om een andere benadering dan fotografie van mensen op bijvoorbeeld een bruiloft.

De verschillende kamers moeten er zo goed mogelijk uitkomen op de foto. Laat het geheel ruimtelijk overkomen in de foto’s maar pas op met overmatig gebruik van een groothoeklens. Wanneer iemand vervolgens voor een bezichtiging langskomt kan het zijn dat de persoon teleurgesteld is omdat het er op de foto groter uit ziet.

Daarnaast is het leuk om eyecathers zoals glas in lood, een openhaard of schouw of misschien een veranda goed vast te leggen. Raadpleeg altijd enkele vrienden of familie vooraf aan publicatie.

Achterstallig onderhoud

Huizen worden tegenwoordig veel turn-key opgeleverd wat betekent dat een woning kant en klaar wordt opgeleverd. Deze woningen worden doorgaans binnen enkele weken tot binnen een week verkocht.

Eye catchers als een mooie nieuwe keuken of badkamer spelen hierin zeker een rol. Veel woningeigenaren hebben een druk leven of niet de vaardigheden om aan het huis te klussen. Hierdoor is niet elke woning mooi afgewerkt.

Ook is het steeds lastiger geworden om een hypotheek af te sluiten waarbij een verbouwing wordt mee gefinancierd. De verbouwing wordt hierdoor doorgaans uit eigen financiële middelen betaalt. Woningen met achterstallig onderhoud of een gedateerd interieur of exterieur zijn vaak minder snel te verkopen.

Wanneer het echter een huis op toplocatie betreft zal het minder invloed hebben op de periode dat het duurt om een woning te verkopen.

Vlak voor verkoop uw woning grondig verbouwen voelt misschien wat vreemd maar het kan u zeker de moeite waard zijn.

Uw huis verkopen binnen een week zonder hiervoor de rompslomp van een verbouwing kan door een aanvraag te doen via onze website. Wij nemen contact met u op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Een aanvraag is kosteloos en u zit nergens aan vast.

De makelaar

Om uw huis snel en goed te verkopen heeft u een makelaar ingeschakeld. De makelaar moet er wel van bewust zijn dat een huis verkopen meer tijd en energie kost dan even een paar foto’s te maken met een korte tekst om dit op Funda te zetten. Dit zie je bij makelaars wel vaker gebeuren. U kunt dus een goede of minder goede makelaar treffen.

Wanneer er met een makelaar een samenwerking is aangegaan zal de makelaar wel van u verlangen dat deze betaald wordt. Vraag dus vooraf altijd welke stappen de makelaar gaat zetten om de woning te verkopen en wat er in het pakket van diensten zit.

Mocht u niet het risico willen lopen doet u dan een vrijblijvende aanvraag zodat wij u binnen 24 uur een bod doen waarvoor wij de woning van u kopen.

Welke rol speel je in het verkopen van de woning?

Hoe graag wilt u eigenlijk dat de woning verkocht is. Het maakt nogal wat uit of u de woning te koop zet met de gedachte “we zien het wel” of bent u ook echt gemotiveerd om de woning snel te verkopen.

U kunt bijvoorbeeld voor verkoop een verkoopstylist inschakelen zodat u er echt alles uithaalt. Ik ben van mening dat alle genoemde punten in deze blog in zekere zin bijdragen bij de verkoop van uw woning. Wel zit er een prijskaartje aan en kost het u de nodige tijd om de woning goed te verkopen. U dient zelf en of in samenwerking met de makelaar de handen uit de mouwen te steken. Dan heeft ook u kans op een goede en snelle verkoop.

Mocht u bovengenoemde niet zien zitten of zit in een situatie zitten waarbij u uw huis snel wilt verkopen aarzel dan niet en vul kosteloos en vrijblijvend ons formulier in.

Uw huis verkopen binnen een week met 100% verkoopzekerheid? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ons team helpt u graag verder.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.