WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Rotterdam


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Misschien staat uw huis al enige tijd in de verkoop. Of zijn er bepaalde redenen waardoor u snel uw huis wil verkopen.

Direct uw huis verkopen in Rotterdam?
Door het invullen van het formulier op onze website of door simpelweg een WhatsApp bericht te sturen naar Woningbieder doet u een aanvraag voor een bod op uw huis. Binnen no time nemen wij contact met u op en kijken we wat we voor u kunt betekenen. 

Huisopkoper Rotterdam

De situatie op de woningmarkt zorgt er in sommige gevallen voor dat uw woning niet vlot wordt verkocht. Soms gaat er lange tijd overeen voordat uw woning verkocht wordt. Wanneer u plannen heeft om te emigreren of u heeft te kampen met dubbele woonlasten dan kan het frustrerend zijn dat u uw woning niet verkocht krijgt. Woningbieder kan u in dit geval helpen door te beginnen met een indicatief bod op uw woning. Woningbieder is een huisopkoper in Rotterdam welke een marktconforme prijs biedt op uw woning.

Moet of wilt u uw woning in Rotterdam of regio Rotterdam met spoed verkopen omdat u bijvoorbeeld te maken heeft met een aangekondigde executoriale veiling? Woningbieder kan uw woning zonder tussenkomst van een makelaar opkopen waardoor u behoed wordt voor een hoogoplopende schuld. Onze professionele en snelle aanpak voor de verkoop van uw woning kan u de helpende hand bieden.

Ook in regio Rotterdam kan het soms lange tijd duren voordat uw woning wordt verkocht door een makelaar. U bent afhankelijk van advertenties op Funda en de smaak van particulieren.

Indien u uw woning aan Woningbieder verkoopt kan uw huis binnen 24 uur verkocht zijn. Na overeenstemming over de prijs waarvoor we uw woning kopen en de daarbij horende voorwaarden laten wij door de notaris een concept-koopakte opstellen. Wanneer u uw handtekening zet onder deze akte is uw woning gegarandeerd verkocht. Buiten het feit dat dit veel vlotter gaat dan de verkoop van uw huis via een makelaar, heeft het als voordeel dat wij alle kosten voor onze rekening nemen. Uw huis verkopen via Woningbieder is dus geheel gratis.

Woning direct verkopen Rotterdam

Woning direct verkopen Rotterdam? Omdat u liever gezegd gisteren uw woning had willen verkopen. Met ons team van professionele vastgoedspecialisten kunnen we alle zorg uit handen nemen voor de verkoop van uw woning. Wilt u geen rompslomp en uw huis verkopen zonder kosten en voor een reële prijs? Met vele jaren van ervaring kunnen we u de passende service bieden van de hoogste kwaliteit. Het bedrag van de verkoop van de woning wordt netto op uw rekening gestort. Hierdoor hebt u een zorg minder en kunt u verder kijken naar de toekomst. Dit geeft rust.

Over Rotterdam

Rotterdam is een bruisende stad en heeft een van de grootste havens van de wereld. Een stad die altijd in beweging is. Een leuk uitgaansleven met talloze cafes. Vooral rond het Stadhuis, de Oude Haven, de Witte de Withstraat en het Schouwburgplein. Rotterdam is zelf meerdere jaren uitgeroepen tot evenementenstad van Nederland

De aanduiding Maasstad (Rotterdam) heeft alles te maken met de rivier de Maas (Maasbrug, Maastoren, Maasgebouw). Echter zijn dit historische verwijzingen naar de oude tijd aangezien de Maas die door Maastricht stroomt niet meer door Rotterdam stroomt. De Maas stroomde tot ongeveer 1870 naar de Waal bij Woudrichem om zo de Merwede te vormen.

Rotterdam wordt omringd door Schiedam, Delft, Barendrecht, Capelle aan de IJssel en Berkel en Rodenrijs. Ook dit zijn leuke plaatsen om te wonen waarbij je op steenworp afstand zit van de wereldstad Rotterdam.

Heeft u een woning in Rotterdam en u wilt deze snel verkopen? Wij staan met ons team voor u klaar en bieden graag de helpende hand.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.