WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Haarlem


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

U wilt uw huis verkopen in Haarlem en u wil dit het liefst zo snel mogelijk doen? Dan bent u bij Woningbieder aan het goede adres. Bij Woningbieder kunt u uw huis sneller verkopen dan wanneer u dit via een reguliere makelaar doet. Wij kopen uw huis op tegen de hoogst mogelijke prijs. Het kan zelfs zijn dat u uw huis op deze manier binnen 24 uur verkoopt. Hierbij nemen wij alle kosten rondom het verkopen van uw woning uit handen. Denk daarbij aan kosten die u kwijt zou zijn aan notaris en makelaar.

Het kwaliteitsmerk Woningbieder staat voor betrouwbaarheid, discretie en een goede service. Wij vertellen u graag over onze service die verder gaat dan de gemiddelde makelaar. Bent u in conflict met de bank? Dan kunnen wij professioneel en gedegen advies geven en bemiddelen wanneer dit nodig is. Onze medewerkers geven u de juiste ondersteuning en ontzorgen u waar nodig. 

Uw huis verkopen in Haarlem?

U wilt uw woning in de regio Haarlem verkopen? Vaak begint dit bij het zoeken van een makelaar. De makelaar nodigt u uit voor een kennismakingsgesprek bij u thuis. Na de opname van de woning wordt de vraagprijs besproken en wordt u meegedeeld wat de makelaar voor u gaat doen om het huis te verkopen.

Er worden foto’s van de woning gemaakt en uw huis wordt op Funda gezet. Het is nu wachten tot zich een geschikte kandidaat aandient die uw woning wil kopen. Vaak gaat er lange tijd overeen voordat er een match is gevonden. Wanneer u kijkers heeft voor de woning wordt er van u verwacht dat de woning er spik en span uitziet. Denk hierbij aan een grondige schoonmaak voor een juiste presentatie.

Een Makelaar is erbij gebaat dat uw woning snel wordt verkocht. Hij ontvangt namelijk bij verkoop van de woning een succes fee. Daarnaast zal de koper vaak lager bieden dan de initiële vraagprijs.

Dit kan ertoe leiden dat u uw woning uiteindelijk voor een beduidend lager bedrag verkoopt dan dat u van tevoren had gedacht.

Wij van Woningbieder denken dat dit anders kan. In nog geen tien seconden kunt u een aanvraag doen op onze website. U vult hier uw emailadres, postcode en huisnummer in om vervolgens uw telefoonnummer achter te laten. Binnen enkele uren neemt het team van Woningbieder contact met u om een eerste bieding uit te brengen. Wanneer u ons bod in overweging neemt kan bij wederzijdse interesse een taxateur langskomen. Na dit bezoek kunnen wij een bod uitbrengen waarvoor wij uw woning kopen.

Snel huis verkopen Haarlem

Wanneer u snel uw huis wilt verkopen bent u bij Woningbieder aan het goede adres. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een bod aan in twee eenvoudige stappen. Als u direct uw huis in Haarlem wilt verkopen, en niet wilt wachten op een koper kunnen wij u helpen.

Via Woningbieder uw huis verkopen is gratis uw huis verkopen. Het bod dat u ontvangt betreft een nettoprijs. U betaalt geen makelaars- en andere kosten. De afwikkeling en de overdracht van het huis vindt plaats via een erkend notaris, dit is dus honderd procent veilig. Echt snel uw huis verkopen in Haarlem kan dus maar op één manier. Wacht niet langer en doe een aanvraag via ons formulier

Tips huis verkopen in Haarlem

Waar je allemaal aan moet denken wanneer je een huis verkoopt via een makelaar is niet niets.

Zorg voor goede foto’s. Vaak zit het bedrag voor het maken van foto’s door een professionele fotograaf niet in bij de basisprijs die een makelaar hanteert. Je zal een fotograaf moeten inhuren om goede kiekjes van de woning te nemen. De fotograaf rekent hiervoor enkele honderden euro’s. Vergeet niet vooraf de bezem door de woning te halen.

Zet niet te veel meubels en decoratieve stukken in het zicht. Dat hertengewei kan van de muur en de vitrine met porseleinen hondjes in de berging. Ook familiefoto’s kunnen beter uit het zicht van de camera. Het is niet de bedoeling dat je het huis dermate grondig opruimt dat er een echo te horen is, maar het is goed om de woning op een manier te presenteren waarbij de nieuwe bewoner zijn eigen meubels in de woning kan voorstellen.

Hier vindt u meer tips om snel uw huis te verkopen.

Neutraal en licht

Gebruik het liefst lichte tinten van dezelfde kleur. Hiervoor kan je een kleurenschema gebruiken. Wit en crèmekleur zal de makelaar je in sommige gevallen aanraden. Heeft het behang een kleurenmotief? Dan kan het raadzaam zijn om dit in een lichte kleur te verven. Wanneer je gordijnen opendoet zorg je voor prettig licht wat goed zal staan op de foto. Ook wanneer er kijkers langskomen is dit zeker aan te bevelen.

Achterstallig onderhoud

Het maakt voor Woningbieder niet uit wanneer uw huis achterstallig onderhoud heeft. Of uw Haarlemse woning gedateerd is, cosmetisch lelijk of reparaties zijn nodig, het team van Woningbieder zal hier doorheen kijken. Wij komen snel met een eerlijk bod. Dagelijks kopen wij huizen waarbij het niet uitmaakt wat de toestand van uw woning is. Woningbieder staat klaar voor woningbezitters in heel Nederland. Wij kopen woningen, beleggingspanden, herenhuizen en soms ook commercieel vastgoed als winkels. We zijn op zoek naar huiseigenaren die hun huis graag snel willen verkopen. Dat is eigenlijk de enige “voorwaarde” voor een directe aankoop door Woningbieder. Verkopen met achterstallig onderhoud? Geen enkel probleem. Ook al heeft uw huis veel achterstallig onderhoud dan kunt u het huis gewoon bij ons aanbieden. 

Wonen in Haarlem

Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt in de regio Kennemerland aan de rivier het Spaarne. Het is de 12de grootste stad van Nederland met een inwonertal van rond de 160.000 inwoners. Het is naast Amsterdam de tweede grote stad van Noord-Holland. Steden die rond Haarlem liggen zijn Bloemendaal, Heemstede, en Aerdenhout.

In 1245 kreeg de stad Haarlem stadsrechten van Willem II van Holland.  Aan het eind van de Middeleeuwen werd Haarlem een van de belangrijke steden van Nederland. De stad ontwikkelde zich in de tijd daarna op industrieel gebied als textielstad. Als schilderstad kreeg de stad op cultureel gebied aanzien.

Haarlem is een geliefde stad om te wonen. De honderdzestig duizend inwoners bewonen gezamenlijk circa 73.000 woningen die de stad rijk is. Dit betekent dat er ongeveer twee personen wonen per woning. Omdat er steeds meer eenpersoonswoningen komen daalt dit cijfer. De markt voor huurwoningen is in vergelijking met de stad Amsterdam overigens kleiner.

Het is een fijne stad om kinderen op te voeden en net als elke stad heb je goede en slechte buurten. Veel mensen zeggen dat Haarlem eigenlijk een groot dorp is. Je leert er snel mensen kennen en alles is erg dichtbij.

Heb je een woning in Haarlem en je wil deze snel, gratis en zonder voorbehoud verkopen? Doe een aanvraag voor een bod middels het formulier en wij kijken graag hoe we u kunnen helpen.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.