WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen in Den Haag


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Uw huis verkopen in Den Haag? Dan kunt u ervoor kiezen om bij Woningbieder een aanvraag te doen.

Dat kan door invulling van het aanvraagformulier, email en nu ook via WhatsApp. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een bod op uw woning. Dit kost u helemaal niets en het is geheel vrijblijvend. Wanneer u op ons bod in wenst te gaan zal uw woning (of ander verhuurd of onverhuurd onroerend goed) gekocht worden door een groep investeerders die hiervoor een fonds hebben opgericht.

Huisopkoper Den Haag

Den HaagEr zijn verschillende manieren om uw huis te verkopen. In het verleden ging dit in bijna alle gevallen via een makelaar. De makelaar ging met u in gesprek en taxeerde uw huis. De prijs die werd bepaald wordt naast de foto’s getoond achter het raam bij de makelaar. Vervolgens is het wachten op een koper. Helaas kan dit vaak maanden en in sommige gevallen soms jaren duren voordat het huis wordt gekocht.

U wilt uw huis snel verkopen? Dan kunt u beter bij Woningbieder aankloppen. Wij bieden een prijs waarvoor u binnen 24 uur gegarandeerd uw huis verkoopt. Geen kosten voor de makelaar of notaris en een goede begeleiding bij de afhandeling. Dat is Woningbieder.

Het voordeel voor u als verkopende partij is dat wij geen financiering nodig hebben en op zeer korte termijn het onroerend goed kunnen overnemen. U hoeft zich geen zorgen te maken, indien van toepassing, voor dubbele maandlasten omdat uw woning of ander onroerend direct verkocht wordt. Als huizenopkoper kopen wij woningen op in alle wijken van Den Haag en omstreken.

Woning direct verkopen Den Haag

Wanneer u uw woning wilt verkopen in Den Haag of regio Den Haag vul dan even het formulier in op de website of stuur een WhatsApp bericht met enkele foto’s van de woning.  Het kost nog geen minuut van je tijd en is volledig gratis. Woning verkopen Den Haag? Het team van Woningbieder staat voor u klaar wanneer u uw wilt verkopen. We bieden een marktconforme prijs voor uw woningen nemen een groot deel van de afhandeling uit handen.

Ook wanneer u uw woning in Scheveningen, Rijswijk, Zoetermeer of Leiden wilt verkopen kunt u een aanvraag doen en binnen 24 uur ontvangt u van ons een reactie. Ons team heeft actuele kennis van de markt gecombineerd met een persoonlijke benadering en deskundige dienstverlening. Wanneer Woningbieder uw woning heeft gekocht zorgen wij voor een snelle en juridisch afhandeling van de verkoop.

Wonen in de stad Den Haag

Door Den Haag lopen enkele mooie grachten. Deze lagen er voor een belangrijk deel voor de scheepvaart, maar dit werd ook in gebruik genomen als riool. Omstreeks de veertiende eeuw was Den Haag via de Vliet verbonden met Delft, en in 1619 was de grachtengordel om Den Haag klaar. Omstreeks het jaar 1900 werd de Laakhaven aangelegd, die uitgroeide tot de zesde binnenhaven van Nederland.

Iedereen kent natuurlijk het symbool van Den Haag. Dit is natuurlijk de ooievaar. Vanaf de 14e eeuw komen in rekeningen posten voor ten behoeve van het herstel van ooievaarsnesten in de binnenstad. Pas in de 16e eeuw toont het wapen van Den Haag de ooievaar. De op dit moment oudste afbeelding van de ooievaar in het Haagse wapen staat op de luidklok.

Wanneer u woont in Den Haag weet u dat het een stad rijk aan natuur is. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruig begroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna tien kilometer lang. Het is er goed toeven in de lente of zomerdagen.

Wonende in Den Haag en snel uw huis verkopen? Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.