WhatsApp voor een gratis bod

Snel woning verkopen ervaringen


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Het verkopen van een huis doet u nomaliter niet tientallen keren in uw leven. Wanneer u uw huis snel wilt verkopen doet u er goed aan om reviews of ervaringen te bekijken van opkopers van woningen.

Het kan u opvallen dat er op het internet niet zoveel ervaringen te vinden zijn. Dit heeft er voor een deel mee te maken omdat mensen die hun huis snel verkopen hun ervaringen niet altijd willen delen. Dit omdat ze er geen behoefte aan hebben of ze het niet nodig vinden hier tijd voor vrij te maken. Toch vinden wij het leuk om te horen wat de ervaring is van mensen die we hebben geholpen.

Ervaringen huis opkopen

Ervaringen huis opkopen kunt u meenemen in uw afweging wat de beste partij is om de woning aan te verkopen. Woningbieder biedt een uniek concept. Bij ons geeft u aan wanneer ú klaar bent om de woning te verkopen en bent u niet afhankelijk van een makelaar of potentiele koper die vaak lange tijd op zich laat wachten. Tegenwoordig gaat alles direct; een pizza bestellen, uw boodschappen laten bezorgen of de thermostaat via een app hoger zetten. Waarom zou u in deze tijd dan nog maanden wachten tot uw huis is verkocht?

Woningbieder vindt transparantie belangrijk. Wij vinden het daarom leuk om te laten zien hoe andere mensen over ons denken of wat hun ervaringen zijn.

Uit de vele ervaringen en feedback van mensen die we de afgelopen jaren hebben geholpen komen een aantal dingen duidelijk naar voren. Mensen waarderen het dat we staan voor een vlotte afhandeling, betrouwbaarheid, professionaliteit en discretie. Tevens vinden we het belangrijk dat u tevreden bent over onze werkwijze en service.

Bij Woningbieder geloven we in een vereenvoudiging van het stappenproces voor verkoop van een woning. Dit proces gaat gepaard met het vertrouwen dat de woning zonder stress en binnen korte tijd verkocht is. We elimineren het gedoe dat gepaard gaan met de maandenlange bezichtigingen van de woning voor verkoop. We kopen uw huis direct van u als woningeigenaar zonder dat u hierbij kosten kwijt bent aan makelaar of notaris.

Hoe werkt dit?

  • Wanneer u ons formulier invult of ons benadert via WhatsApp nemen wij binnen 24 uur contact met u op.
  • Er komt een taxateur bij u langs om de woning te bezichtigen. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Heeft u vragen dan proberen we hier tijdens het bezoek zo goed mogelijk antwoord op te geven.
  • Binnen korte tijd na het bezoek ontvangt u van ons een definitief bod.
  • Wanneer u akkoord gaat met ons definitieve bod is uw huis gegarandeerd verkocht en ontvangt u het bedrag binnen enkele dagen netto op uw rekening.
  • Wij nemen alle kosten voor onze rekening en nemen al het werk uit handen. U heeft geen stress tijdens dit proces en u kunt met een gerust hart verder kijken.

Ervaringen huis snel verkopen

Woningbieder heeft het mogelijk gemaakt om mijn droomwoning te kopen!

Aan de andere kant van het dorp ging een woning in de verkoop waar ik altijd met de hond langs liep. Perfect gelegen en een “droom” van een huis. De droom leek uiteen te spatten doordat ik besefte dat ik een andere koopwoning had. M’n “droomwoning” zou al lang verkocht zijn wanneer de andere woning via een makelaar zou zijn verkocht. Immers de meeste echt leuke woningen zijn al weer snel van de markt. En om nou met dubbele woonlasten te gaan zitten..? Ik schakelde Woningbieder in en binnen enkele dagen was mijn huis verkocht. Goede vlotte afhandeling en prima ondersteuning van de medewerkers van Woningbieder. Hierdoor kon mijn grote wens toch in vervulling gaan!

Els de P. uit Epe

Door mijn nieuwe baan in een andere stad wilde ik mijn huis snel verkopen. Het waren spannende tijden. De druk van de extra reistijd zou een te grote belasting vormen voor mij en mijn gezin. Om nog maar niet te spreken over de rompslomp die komt kijken bij de verkoop van een huis. Toen ik op een zondagavond op het internet keek werd ik enthousiast van het unieke concept dat Woningbieder biedt. Ik nam contact op en binnen enkele dagen was mijn woning stress-vrij en tegen een prima prijs verkocht.

Joost van V uit Barendrecht  

Via Woningbieder heb ik snel en zonder gedoe mijn woning verkocht. Ik hoefde niet elke keer mijn huis schoon te maken voor een van de vele bezichtigingen. Het proces verliep soepel en de communicatie was duidelijk. Bovendien kreeg ik een eerlijke prijs voor mijn woning!

Rachid R. Zaandam

Ik ben een gepensioneerde weduwe en wilde al lange tijd verhuizen naar een kleinere woning. Mijn huisdieren hebben in de loop der jaren echter voor behoorlijk wat schade gezorgd en de woning heeft mede hierdoor achterstallig onderhoud. Omdat ik er alleen voor sta wilde ik niet de stress op m’n hals halen die de verkoop van de woning met zich mee brengt. Onderhandelen over de prijs, mensen die de hypotheek niet rond krijgen etc.

Het team van Woningbieder stond klaar voor al mijn vragen. Ik kan hen zeker aanbevelen als het gaat om het team en het unieke concept om de woning op eenvoudige en snelle wijze te verkopen.

Ria de C. Amsterdam

Weet u na het lezen van onze reviews en ervaringen dat u uw woning met zekerheid wilt verkopen aan Woningbieder? Wacht dan niet en neem contact met ons op. In 5 seconden vult u ons formulier in; binnen een werkdag nemen wij contact met u op.

Uw huis snel verkopen hoeft geen moeilijke opgave te zijn. Het team van Woningbieder staat voor u klaar.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.