WhatsApp voor een gratis bod

Makelaar Amsterdam West


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Woont u in Amsterdam West en wilt u uw huis verkopen? Wist u dat u tegenwoordig niet per se een makelaar in Amsterdam West hoeft in te schakelen... er zijn namelijk alternatieven om uw woning snel en voor een goede prijs te verkopen.

Woningbieder biedt een uniek concept waarbij het mogelijk is om te verhuizen wanneer ú dit uitkomt. Bovendien omzeilt u de talloze bezichtigen, stress en onzekerheid die komt kijken bij de verkoop van het huis in vergelijking tot een meer traditionele manier.

Binnen enkele dagen kopen we uw huis en kunt u de volgende stap zetten. Misschien heeft u wel een nieuwe (droom)huis op het oog? Dan is het fijn om snel te kunnen schakelen en met een partij te werken die flexibel is. Onze dienst is gratis en vrijblijvend en de deskundige medewerkers van Woningbieder staan voor u klaar.

Huis verkopen Amsterdam West

Huis verkopen in Amsterdam West? Wellicht biedt Woningbieder voor u ook dé oplossing. Met Woningbieder is het mogelijk om uw woning binnen enkele dagen te verkopen. U bespaart op de makelaar en u krijgt de zekerheid die u wenst.

Een huis verkopen hoeft niet moeilijk te zijn. Bij ons skipt u al het gedoe en verkoopt u uw huis op uw voorwaarden. De levering is bij ons flexibel en vindt in goed overleg plaats. Onze medewerkers denken met u mee en kunnen u snel bedienen mocht dit nodig zijn. Bij Woningbieder gebeurt u huis verkopen in Amsterdam West vlot en voor een competitieve prijs.

De stijgende woningprijzen in Amsterdam West zijn het gevolg van een krappe woningmarkt en de populariteit van de buurt. Woningeigenaren doen hier hun voordeel mee omdat hun huis in enkele jaren meer waard is geworden.

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent wat uw huis waard is en waarvoor u uw woning binnen korte tijd kunt verkopen. Door twee drukken op de knop doet u een aanvraag en nemen wij contact met u op. Een aanvraag verplicht u overigens tot niets en is geheel gratis.

Waarom anderen uit Amsterdam West hun huis verkopen via Woningbieder?

Binnen enkele dagen uw huis verkocht. Bij ons verkoopt u binnen enkele dagen uw huis. Verkoop vindt plaats door ondertekening van het koopcontract bij een beëdigd notaris.

Flexibele levering en afspraken Wij vinden het belangrijk dat u rust ervaart tijdens het gehele proces. Woningbieder neemt al het papierwerk uit handen en begeleidt u tijdens het gehele proces. U plant zelf de dag dat u wilt verhuizen en bent niet afhankelijk van anderen.

Geen makelaarskosten. Bij ons betaalt u geen makelaars kosten. Bij verkoop van de woning via een makelaar betaalt u vooraf en een fee bij succesvolle verkoop. U makelaar kan u echter geen enkele garantie geven wanneer en voor welke prijs uw woning wordt verkocht.

Geen talloze bezichtigingen. Woningbieder doet normaliter een eenmalige bezichtiging. U hoeft dus niet uw huis elke keer op orde te brengen en uw woning open te stellen.

Zekerheid. Wij geven u zekerheid omdat wij zonder financieringsvoorbehoud uw huis kopen. We doen u een voorstel waarvoor we uw huis gegarandeerd kopen.

Wonen in Amsterdam West

Het bruisende stadsdeel Amsterdam West heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan populariteit gewonnen. Het ligt binnen bereik van het Vondelpark, om de hoek van de grachtengordel en heeft voor mensen van zowel een gevulde portemonnee als mensen met een kleiner budget qua wonen iets te bieden. Mensen die op zoek zijn naar een duurdere woning komen snel uit bij de DaCosta-buurt of Vondelparkbuurt. Onder starters Bos en Lommer en de Baarsjes erg in trek. 

Door Amsterdam Oud west lopen enkele prominente straten. De Jan Pieter Heijestraat, de Kinkerstraat en de Bilderdijkstraat. Wat het winkelaanbod betreft is het veelzijdig. U vindt hier zowel de kleine boetiekjes als de de grote winkelketens. Stadsdeel wordt vaak geroemd om de vele karakteristieke arbeidershuisjes die in de loop der jaren bewaard zijn gebleven.  De huisjes dateren uit de 19-eeuw en is om zijn centrale ligging erg in trek bij een jonge doelgroep.

Wat mogen we eigenlijk tot stadsdeel West rekenen? De Da Costabuurt, Frederik Hendrikbuurt, Chassebuurt, Centrale markt, Admiralenbuurt, Kinkersbuurt, Staatsliedenbuurt, Zeeheldenbuurt, Helmersbuurt, Kolenkitbuurt, van Lennepbuurt, Overtoomse Sluis en de Cremerbuurt zijn allen wijken in Amsterdam West.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen. We bieden het alternatief op de makelaar in Amsterdam wanneer u uw huis snel, op uw voorwaarden en voor een competitieve prijs wil verkopen. Het team van Woningbieder staat voor u klaar. Een aanvraag is vrijblijvend en geheel kosteloos.

 

 

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.