WhatsApp voor een gratis bod

Makelaar Amsterdam Noord


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

U bent toe aan een volgende stap in uw leven en u wilt uw huis in Amsterdam Noord verkopen? De meeste mensen schakelen hiervoor een makelaar uit Amsterdam Noord in. Maar wist u dat er ook andere opties zijn om uw huis te verkopen? Ik denk dat ik uw aandacht heb wanneer ik vertel dat u uw huis gegarandeerd, binnen enkele dagen en voor een competitieve prijs kunt verkopen.

Wat het u kost? Uw huis verkopen via Woningbieder is geheel gratis en een aanvraag verplicht u tot niets.

Bij ons bepaalt u de voorwaarden én wanneer u wilt verhuizen. U bent bij de verkoop van uw huis niet afhankelijk van anderen. Bij ons verkoopt u de woning vlot en zonder gedoe.

Uw huis verkopen Amsterdam Noord?

Snel en slim uw huis verkopen in Amsterdam Noord? Na uw aanvraag via onze website nemen wij contact op en plannen samen met u een bezichtiging in. Vervolgens doen we een bod, en bij akkoord, koopt Woningbieder uw woning binnen enkele dagen door ondertekening van het koopcontract bij de notaris. We nemen al het papierwerk en zorgen uit handen en ú geeft aan wanneer u verhuist. Vervolgens ontvangt u het bedrag netto op uw rekening.

Wonen in Amsterdam Noord

Wonen in Amsterdam Noord wordt steeds populairder; het staddeel groeit en bloeit. Voor woningeigenaren is dit goed nieuws wanneer u een huis of appartement in Amsterdam Noord bezit en dit wilt verkopen.

De aantrekkingskracht van Amsterdam-Noord in de afgelopen jaren is niet heel moeilijk te verklaren. De huizenprijzen zijn in verhouding tot andere Amsterdamse staddelen nog heel goed te doen, de voorzieningen zijn prima en Noord is volop in ontwikkeling. 

Hippe koffiebarretjes, food hotspots en culturele bezienswaardigheden zorgen voor een goede aantrekkingskracht. Noord is hip and happening!

Amsterdam-Noord kent een duidelijke afwijkende leeftijdsopbouw met enerzijds bovengemiddeld veel inwoners jonger dan negentien jaar. Anderzijds zijn er veel inwoners ouder dan vijtig jaar (34%, vs 29% voor heel Amsterdam).

De woningmarkt van Amsterdam-Noord verschilt in enkele opzichten van die van de rest van Amsterdam. Ten eerste kent het stadsdeel veel veel tussenwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Waar in heel Amsterdam 81% van de huizen een appartement is, daar is dat in Amsterdam-Noord slechts 62%. De gemiddelde huizenprijzen in Amsterdam-Noord liggen welsiwaar nu (nog) lager dan het Amsterdamse gemiddelde. Daar zal misschien verandering in komen omdat Amsterdam Noord duidelijk met een opmars bezig is. 

Waarom Woningbieder?

Woningbieder biedt een vereenvoudigde, betere manier om uw woning te verkopen. Bij ons ervaart u geen stress of onzekerheid doordat u snel weet waar u aan toe bent. Ons team staat voor u klaar en biedt de juiste ondersteuning. Bij ons bent u niet afhankelijk van anderen, de doorlooptijd voor het verkopen van uw woning is een kwestie dagen ipv maanden. Tevens bieden we u zekerheid die u mogelijk nodig heeft met het vaststellen van het budget voor uw volgende woning.

Wanneer u in Amsterdam Noord en een ander huis op het oog heeft doet u er goed aan om eerst uw woning te verkopen. Zo weet u precies wat de opbrengst is en weet u zeker dat u geen dubbele woonlasten hebt. Het tijdelijk hebben van twee huizen kost namelijk extra geld. U hebt hierdoor dus dubbele woonlasten. Hier komt bij dat u voor een overbruggingshypotheek rente betaalt

Daar komt bij dat de meeste mensen hun overwaarde nodig hebben bij de aankoop van een nieuwe woning.  Met de ontwikkelingen in Amsterdam is uw nieuwe huis mogelijk ook duurder geworden.

Misschien bent u zich nog aan het oriënteren en bent u nieuwsgierig wat uw woning bij verkoop op zal leveren. Bij navraag zal een makelaar uit Amsterdam Noord verlangen dat u de woning via zijn kantoor verkoopt. Wij geven een prijsindicatie voor uw woning kosteloos en geheel vrijblijvend.

Wat uw reden ook moge zijn bij ons bent u aan het goede adres voor verkoop van uw woning in Amsterdam Noord. Ons team van medewerkers staat voor u klaar. Wacht niet met uw aanvraag en weet wat u voor uw huis kunt krijgen.

 

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.