WhatsApp voor een gratis bod

Makelaar Amsterdam Zuid


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

Wilt u uw woning in Amsterdam Zuid verkopen? Kiest u voor de meer traditionele manier van verkoop van uw huis via een makelaar uit Amsterdam Zuid of kijkt u ook naar andere mogelijkheden. Vandaag de dag zijn er verschillende manieren waarop u uw woning slim en makkelijk kunt verkopen.

Woningbieder biedt een vernieuwend concept waarbij u snel, zonder gedoe en voor competitieve prijs u woning verkoopt. In sommige gevallen wel binnen enkele dagen.

Waarom lange tijd in onzekerheid wachten op een geschikte koper? Wij denken dat dit anders en beter kan. Via onze website doet u een aanvraag en binnen 24 uur geeft Woningbieder u een richtprijs waarvoor u uw woning in een kwestie van dagen en tegen úw voorwaarden kunt verkopen. Een aanvraag is gratis en verplicht u tot niets.  

 

Waarom Woningbieder

Wanneer u uw huis verkoopt via Woningbieder weet u precies wat de opbrengst van uw huis is, waardoor het budget voor de volgende woning makkelijk te bepalen valt. De overwaarde van uw woning kunt u gebruiken voor uw nieuwe (droom)huis. Daar komt bij dat u geen dubbele woonlasten heeft en bespaart op de makelaar. De koop en overdracht vindt plaats via een notaris, en is dus 100% veilig.  

Nadat u een aanvraag doet via onze website neemt een van onze medewerkers telefonisch contact met u op. We plannen een vrijblijvende, dus zonder verplichtingen, bezichtiging om de woning te inspecteren. Gaat u akkoord met ons voorstel, dan is de woning binnen enkele dagen verkocht. U heeft bij Woningbieder dus niet het gedoe van bezichtigingen en de onzekerheid die komt kijken bij verkoop van de woning via een makelaar.

Woningbieder neemt alle kosten voor haar rekening, zoals notariskosten, overdrachtsbelasting, overschrijvingskosten, etc. Kortom het prijsvoorstel dat wij doen ontvangt u netto op uw rekening. Uw woning is snel verkocht met de zekerheid die u wenst.

Het kan voorkomen dat u uw nieuwe (droom) huis al heeft gevonden. U wilt natuurlijk slagvaardig kunnen optreden en niet achter het vissen. Woningbieder brengt u zekerheid omtrent verkoop en opbrengst van uw huidige woning zodat u de volgende stap zonder twijfel kunt zetten. In het bijzonder in Amsterdam is snel kunnen handelen wenselijk. Wij passen ons aan aan uw wensen en ondersteunen waar nodig.

Bij ons ervaart u geen verkoop stress en loopt u niet het risico dat u in bezit bent van twee woningen. Bovendien zijn wij flexibel en bepaalt ú wanneer u verhuist waarbij u niet afhankelijk bent van anderen. U huis verkopen zonder een makelaar uit Amsterdam Zuid in te schakelen is wellicht ook voor u een verstandige keuze. Vaak bespaart u hiermee tijd en geld.

We zijn open en eerlijk en denken graag met u mee. Wacht niet en neem nu contact met ons op.

 

Wonen in Amsterdam Oud Zuid

Amsterdam Zuid is onder zowel Amsterdammers (en niet-Amsterdammers) een gewilde plek om te wonen. U vindt er populaire buurten als De Pijp, de Rivierenbuurt, Museumkwartier en het gebied rond het Stadionplein.

Amsterdam Zuid biedt voor haar bewoners vele parken en plekken om te ontspannen. Het Vondelpark is nationaal en internationaal geroemd en misschien wel de bekendste. Ook het Sarphatipark in De Pijp, het Amstelpark langs de Amstel en het Beatrixpark naast de RAI kunnen bewoners een frisse neus halen en is er genoeg gelegenheid om te wandelen en te ontmoeten.

Op het Museumplein vindt u natuurlijk de bekendste musea van Nederland: het Rijksmuseum, het Vincent van Goghmuseum en het Stedelijk. Aan de overkant van het Museumpein loopt u zo tegen het wereldberoemde Concertgebouw.

In verschillende buurten is het een veelzijdigheid van de leukste winkeltjes. In de Pijp is bijvoorbeeld de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat. En vergeet niet de Albert Cuypmarkt en de Ceintuurbaan.

Voor de chique shoppers is er naast het Vondelpark de PC Hooftstraat. Daarnaast kunt u uw lol op in Oud-Zuid waar de Beethovenstraat loopt. Buitenveldert heeft nog niet zo lang geleden een metamorfose ondergaan en vergeet het gerenoveerde Gelderlandplein niet. Het Olympiaplein biedt tenslotte een leuk aanbod van winkels en op het Hoofddorpplein kunt u tegenwoordig ook fijn winkelen.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.