WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen en terughuren


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Jaren geleden heeft u een huis gekocht. Dat was een slimme zet. Uw woning is een stuk meer waard geworden dan wat u er voor betaald heeft.

Een deel van de hypotheek is al afgelost of u heeft uw hypotheek zelfs al helemaal afgelost. Dankzij uw koopwoning heeft u een mooi vermogen weten op te bouwen. Het enige probleem is dat u niets aan dit vermogen heeft zolang u de woning niet ten gelde maakt door deze te verkopen.

Nu heeft u de verkoop van uw woning misschien al eens overwogen. Zodat u het vermogen welke in de woning zit vrij kunt maken. Misschien kunt u dit geld goed gebruiken voor de studie van de kinderen of om die mooie reis te gaan maken waar jullie al lang van dromen.

U heeft alles op een rijtje gezet en wat u tegen houdt is dat u helemaal niet wilt verhuizen. De opties welke u heeft overwogen zijn een kleiner huis terug kopen en met het geld wat overblijft doen wat u graag wilt. Een andere afweging is dat u het huis verkoopt en een andere woning gaat huren. Op deze manier houdt u meer geld over om te besteden. Maar u woont eigenlijk helemaal naar wens en u heeft helemaal geen zin om op zoek te gaan naar een ander huis. En u heeft al helemaal geen zin een verhuizing.

Zit u in een dergelijke situatie? Dan is het mogelijk om uw woning te verkopen en weer terug te huren. Het voordeel mag duidelijk zijn: uw vermogen komt vrij en u kunt blijven wonen in uw eigen woning.

In Nederland zijn een aantal investeringsmaatschappijen actief waaraan u uw woning kunt verkopen om deze vervolgens terug te huren. Veel van deze investeringsmaatschappijen hanteren hiervoor echter ongunstige condities voor de huurders. Men gaat van lage hypotheeklasten naar wel erg hoge huurlasten. Hierin wil Woningbieder als investeringsmaatschappij verandering gaan brengen.

Wij willen mensen helpen door een eerlijke prijs voor de woning te bieden en schappelijke huurprijzen te berekenen. Voor dit doel zijn wij momenteel een apart investeringsfonds aan het oprichten. Wij verwachten dit medio 2017 rond te hebben en te kunnen gaan beginnen met het helpen van mensen. Bent geïnteresseerd en wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat dan uw gegevens achter op ons contactformulier dan brengen wij u de hoogte zodra er nieuws te melden is.

 

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.