WhatsApp voor een gratis bod

Uw woning verkopen in Amersfoort


De huizenmarkt, 7 jaar geleden

Uw wilt uw huis verkopen in Amersfoort. Maar hoe bereikt u de potentiele koper, welke prijs kunt u het beste vragen voor uw Amersfoortse woning en hoe kunt u het beste onderhandelen. Kijk niet verder want Woningbieder koopt uw woning voor de best mogelijke prijs zonder de stress en rompslomp. Bij verkoop via Woningbeider heeft u geen dure makelaars- of notariskosten en krijgt u het geld netto op uw rekening.  Wij zijn u graag van dienst.

Uw huis verkopen in Amersfoort?

U heeft enige jaren plezierig in de stad Amersfoort gewoond maar bent nu toch wel echt op zoek naar iets anders in of buiten Amersfoort. Voor de verkoop van uw huis kunt u natuurlijk een makelaar inschakelen. De makelaar zorgt ervoor dat het huis offline en online goed gepresenteerd wordt en in de kijker wordt gespeeld bij potentiële kopers. Zowel op straat als online probeert de makelaar uw huis onder de aandacht te brengen.

We zetten de voordelen en nadelen van een makelaar graag voor u op een rijtje.

Voordelen van een makelaar:

  • Een makelaar kent de lokale huizenmarkt goed en is bekend met de regelgeving
  • Hij is tevens op de hoogte van de gemiddelde vraagprijzen in Amersfoort
  • Hij dient deskundig te zijn in de overdracht van de woning
  • Hij spreekt namens de verkoper en behartigd zijn of haar belangen

Nadelen van een makelaar:

  • Een makelaar brengt vaak 2 procent makelaarscourtage in rekening. Bij een woning van 300.000 is dit dus al gauw 6000 euro. Vaak wordt dan ook nog een prijs berekend die vast staat. Het komt nog weleens voor dat deze prijzen sterk van makelaar tot makelaar verschillen.
  • De makelaar brengt vaak extra kosten in rekening voor fotografie en het plaatsen van advertenties waarvan vooraf is overeengekomen dat deze kosten voor de verkopende partij zijn.
  • Een makelaar heeft eigen belangen die verband houden met het percentage bij succes. Makelaars willen graag snel verkopen om de succesfee in rekening te kunnen brengen.
  • Het kan zijn dat de verkoop van uw woning minder prioriteit heeft omdat er een grotere opbrengst kan worden behaald bij verkoop van een andere woning.
  • De woning dient opgeruimd/schoongemaakt te zijn voor bezichtiging
  • Kopers zien vaak niet door achterstallig onderhoud heen. Kleine onderhoud en groot onderhoud dient u te hebben gedaan.

Wanneer u uw woning in Amersfoort verkoopt via Woningbieder dan bent u een stuk flexibeler. U kunt zelf bepalen wanneer u de bezichtiging en oplevering inplant en u hoeft met een makelaar geen rekening te houden. U kent immers uw woning zo goed en kunt er alles over vertellen. U bent daardoor de aangewezen persoon om de rondleiding te doen. Wanneer u dan ook nog eens duizenden euro’s uitspaart omdat u de makelaar en notaris niet hoeft te betalen is de rekensom snel gemaakt.

Snel huis verkopen Amersfoort

Een snelle verkoop hoeft lang niet altijd ten koste te gaan van een reële prijs. Dit blijkt uit de vele opdrachtgevers die Woningbieder naar tevredenheid heeft geholpen. Via Woningbieder is uw huis snel verkocht.

Voordat u een huis of appartement gaat verkopen wilt u uiteraard weten wat een realistische waarde van de woning kan zijn. Woningbieder biedt u een geheel kosteloze waardebepaling, zodat u exact weet waar u aan toe bent wanneer u uw huis in Amersfoort wilt verkopen.

U zou graag willen verhuizen maar krijgt uw woning niet verkocht? Ook in dat geval bieden wij uitkomst en kunt u snel verhuizen als u dat wil. Mocht het zijn dat we voor u kunnen optreden als professionele partij bij een conflict met de bank dan doen we dit graag. We kunnen het gehele traject desgevraagd voor u uit handen nemen zodat u weer naar de toekomst kunt kijken.

Snel huis verkopen in Amersfoort? Doe geheel vrijblijvend en gratis een aanvraag via onze website en binnen enkele momenten heeft u een bod op uw woning.

Wonen in Amersfoort

Amersfoort is de stad waar je carriere en het hebben van een gezin goed kunt combineren. De stad heeft veel jonge mensen als inwoner die graag hun kinderen grootbrengen. Hierdoor zijn er veel speelplekken te vinden en is er een groot aanbod voor kinderopvang. De scholen daarnaast tot de top van Nederland. Het biedt een gevarieerd woningaanbod met een stadse, landelijke of dorpse sfeer. Wonen in Amersfoort zal je daarom zeker goed doen. 

Zogezegd heeft Amersfoort veel te bieden. Maar liefst 400 rijksmonumenten is de stad rijk en de stad kent twee stadsgezichten. Rijksbescherms stadsgezicht Amersfoort Bergkwartier en binnenstad Amersfoort. Het grachtenstelsel stamt uit de middeleeuwen en is bijzonder goed bewaard gebleven. De Onze Lieve Vrouwetoren springt er dan toch wel uit. Door inwoners wordt dit ook wel “Lange Jan” genoemd. Met bijna honderd meter is het de op twee na hoogste kerktoren van ons land.

De binnenstad kent bezienswaardigheden als de Sint Joriskerk aan de Hof en de katholieke Sint Franciscus Xaverius kerk. De stadmuur van Amersfoort is tevens het noemen waard. De eerste steen werd hiervan gelegd omstreeks 1300 en hier werden gevangen gehouden.

Volgens Elsevier is Amersfoort de beste stad om te wonen en te werken (2015).

Neem snel contact met ons op en kijk wat we voor de verkoop van uw woning kunnen doen.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.