WhatsApp voor een gratis bod

Huis verkopen Eindhoven


De huizenmarkt, 6 jaar geleden

U wilt uw huis verkopen in Eindhoven? Bij Woningbieder kunt u uw woning snel en met zekerheid verkopen. We bieden een uniek concept waarbij u duizenden euro’s bespaart op courtagekosten en u uw huis zonder gedoe verkoopt.

Hoe dat werkt? Via onze website doet u een aanvraag. Vervolgens neemt een van onze medewerkers contact op en maakt met u een eenmalige afspraak om de woning te zien. Binnen korte tijd doen wij u een voorstel waarvoor u uw woning kunt verkopen. Een aanvraag is geheel kosteloos en geheel vrijblijvend.  Uw huis verkopen via Woningbieder is een goede optie!

Huis snel verkopen Eindhoven

Wellicht heeft u een nieuw huis op het oog. Ook kan het zijn dat u door een nieuwe baan of gezinsuitbreiding uw woning wilt verkopen. Of u wilt nu eindelijk een tuin in plaats van een Frans balkon. Uw huis snel verkopen in Eindhoven doet u bij Woningbieder waarbij u zonder stress en in een mum van tijd uw woning verkoopt.

De waarde van uw woning wordt onderbouwd door statistische gegevens en werkelijke verkooptransacties die in te zien zijn bij het Kadaster. Voor de waarde wordt oa gelet op het aantal vierkant meters vloeroppervlak, ligging, de technische staat van de woning en het aanbod van vergelijkbare te koop staande woningen in de buurt. In het geval van een appartement zijn tevens de maandelijkse servicekosten en financiële positie van de VVE van belang.

U wilt een goede prijs voor uw Eindhovense woning. We bieden een competitief bod en de mogelijkheid om uw woning binnen een kwestie van dagen te verkopen zonder daarbij enige kosten te maken.

Transparantie staat bij Woningbieder hoog in het vaandel, daarom krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt waarbij u met al uw vragen terecht kunt. Onze medewerkers leggen u stap voor stap uit hoe ons concept in z’n werk gaat.

Bij verkoop van de woning zijn er zaken die goed geregeld moeten worden. Hier staan wij u graag bij en zorgen voor een juiste afhandeling van het proces. Denk hierbij aan de volgende zaken.  

  • Opstellen doornemen en tekenen van de koopakte;
  • Kosten notaris nemen voor onze rekening;
  • Flexibele levering; u bepaalt wanneer u verhuist;
  • Sleuteloverdracht bij de notaris.  

Waarom anderen hun woning aan Woningbieder verkopen? In tegenstelling tot verkoop van uw woning via een makelaar heeft u bij Woningbieder geen kosten. Bij ons heeft u geen kosten voor een makelaar of notaris. U woning in slechte staat van onderhoud? Bij ons is dit geen probleem.

Woningbieder is bovendien een betrouwbare partij en onze medewerkers zijn in staat u de juiste ondersteuning te geven bij verkoop van de woning. U bepaalt wanneer u de oplevering wenst en wij zorgen voor een snelle en goede afwikkeling.  

Wacht niet en doe nu een aanvraag via onze website. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Blijven wonen in Eindhoven?

Eindhoven ligt in het zuidoosten van Noord-Brabant en is wat inwonersaantal betreft de grootste stad van Zuid-Nederland. Landelijk gezien is Eindhoven de vijfde stad van Nederland. Wie gaat wonen in Eindhoven kan alle kanten op.

Wonen in Eindhoven is zeer aangenaam omdat de stad veel te bieden heeft. Wanneer u een ander huis in Eindhoven op het oog heeft weet u hoogstwaarschijnlijk al wat wonen in de stad zo plezierig maakt. Wij geven u geen ongelijk!  

Om erachter te komen welk stadsdeel het beste is om te wonen kunt u er eens op uitgaan om te kijken wat u het meest aanspreekt. Gaat u eens wandelen langs verschillende stadsdelen van Eindhoven om te zien hoe de plaatselijke omgeving eruitziet. Maak gewoon een babbeltje met een van de buurtbewoners en zie welke plaatselijke faciliteiten er zijn zoals ov haltes, supermarkt, scholen etc

Eindhovense woningen zijn verdeeld over de zeven stadsdelen; het Centrum, Stratum, Tongelre, Strijp en Gestel. Wooninc, Woensel-Noord, Woensel-Zuid

Verspreid over Eindhoven zijn er diverse nieuwbouwprojecten te vinden die momenteel hevig in ontwikkeling zijn. Van super-de-luxe penthouse appartementen tot ruime twee-onder-een kap woningen. Er is een groot en divers aanbod van koopwoningen waaruit u kunt kiezen. Bij verkoop van uw woning in Eindhoven kan dit grote aanbod ervoor zorgen dat uw (oude) huis langer dan gemiddeld in de verkoop staat. Wanneer u dit via een traditionele makelaar doet dan. Bij verkoop via Woningbieder maakt dit geen verschil.

Momenteel zijn er verschillende nieuwbouwprojecten van woningen te vinden op Strijp-S, Strijp-R en Meerhoven, dichtbij Eindhoven Airport.

Eindhoven heeft veel te bieden. Aan recreatiemogelijkheden zijn er verspreid verschillende stadparken, theater, een groot winkelaanbod en diverse musea te bezichtigen. Het bekendste recreatiepark van Eindhoven zijn de Genneper Parken, hiervan zijn onderdeel National Zwemcentrum de Tongelreep en IJssportcentrum Eindhoven.

handtekening avatar

Beatrice Bredewold

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op

Schroom niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.